Libnet.ro
UNICEF

22:00

Proiect: Primaria Capitalei i-ar putea testa gratuit pentru COVID-19 pe profesorii si elevii din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Proiect: Primaria Capitalei i-ar putea testa gratuit pentru COVID-19 pe profesorii si elevii din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea testa gratuit de COVID 19, inainte de inceperea scolii, profesorii din Bucuresti daca doresc acest lucru, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, la un comandament organizat de municipalitate, luni. Dupa inceperea anului scolar si elevii care dimineata, la triajul epidemiologic, au febra, tuse, rosu in gat, o stare fizica rea, se vor putea si ei testa gratuit in spitalele Primariei Capitalei, daca doresc acest lucru. Cele doua proiecte au impact bugetar de 15 milioane de euro si se vor aplica daca vor fi aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

GABRIELA FIREA: Personalul din invatamant se va putea testa, gratuit, la cerere

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat astazi ca Municipalitatea a pregatit teste pentru cei 17. 000 de angajati din invatamantul bucurestean, cadre didactice si personalul auxiliar.

Cifre incredibile in cel mai recent SONDAJ! Pe cine ar vota bucurestenii pentru Primaria Capitalei

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, datele celui mai nou sondaj Sociopol privind alegerile locale din Bucuresti. Astfel, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, Gabriela Firea ar castiga un nou mandat la Primaria Capitalei, cu 41% din voturi.

Primaria Capitalei nu sustine subventionarea centralelor individuale de apartament. Care ar fi solutia

Primaria Capitalei anunta ca nu sustine subventionarea centralelor individualede apartament, Sorin Chirita, administrator public al Capitalei, declarand ca singura solutie viabila pentru Bucuresti este sa continue modernizarea sistemului de termoficare existent, considerand ca un model aplicabil este cel al orasului Copenhaga, unde mai mult de 80% dintre locuitori sunt racordati la sistemul centralizat de termoficare.

Gabriela Firea: Profesorii din Bucuresti vor fi testati gratuit pentru coronavirus, la fel si elevii care prezinta simptome la triajul epidemiologic (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a convocat, luni dimineata, un Comandament de urgenta la PMB pe tema deschiderii noului an scolar, in contextul epidemiei de coronavirus. Primarii de sectoare.

Teste gratuite pentru dascali si elevi puse la dispozitie de Primaria Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca institutia va suporta costurile pentru t.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )