Libnet.ro
UNICEF

09:15

Proiect PSD: sa fie executate in weekend pedepsele pentru coruptie

Playtech Playtech,
Proiect PSD: sa fie executate in weekend pedepsele pentru coruptie

PSD a venit cu o propunere in Parlament. Ideea e ca persoanele condamnate pentru coruptie, cu pedepse de maximum cinci ani de inchisoare, sa le execute chiar in weekend, daca nu la domiciliu. Deputati PSD au depus mai multe amendamente semnate de grup PSD. Acestia doresc modificarea, printre altele, a proiectului de lege din 2017 []. continuă pe Playtech

PSD propune ca persoanele condamnate pentru coruptie la mai putin de 5 ani de inchisoare sa poata executa pedeapsa la domiciliu sau doar in weekend, in centre speciale

Grupul PSD din Camera Deputatilor propune ca persoanele condamnate pentru coruptie la mai putin de 5 ani de inchisoare sa poata executa pedeapsa la domiciliu sau doar in weekend, in centre speciale sau in regim.

Proiect PSD: Detentie la domiciliu sau de week-end pentru coruptii condamnati

Persoanele condamnate pentru coruptie, cu pedepse de maxim 5 ani de inchisoare, vor putea beneficia de masurile alternative ca detentie la domiciliu sau de week-end, potrivit unei propuneri PSD.

Persoanele condamnate pentru coruptie cu pedepse de maxim 5 ani de inchisoare vor beneficia de detentie la domiciliu sau in weekend - amendamente PSD adoptate marti / Se revine si la reducerea pedepsei cu 20 de zile pentru fiecare carte scrisa in peniten

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisia juridica de la Camera Deputatilor a votat marti mai multe amendamente ale PSD depuse la o serie de proiecte de lege privind masurile de executare a pedepselor privative de libertate prin care si persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, cu pedepse de pana la 5 ani de inchisoare, sa poata beneficia de masuri alternative de executare a pedepselor, precum executarea pedepsei la domiciliu, executarea fractionata a pedepsei in zilele de sambata si duminica intr-un centru special infiintat sau in regim mixt, cu echivalent in zile de munca in folosul comunitatii. aceste amendamente. Sedinta a durat aproape trei ore, insa votul pe raportul final pe aceste modificari a fost amanat pentru miercuri dupa-amiaza, cand are loc o noua sedinta.

Proiect PSD: Interventia fara autorizatie asupra monumentelor istorice nu va mai fi infractiune

Mai multi deputati PSD au depus un proiect de lege prin care elimina din Legea constructiilor prevederea potrivit careia realizarea de lucrari de constructii sau consolidare fara autorizatie asupra monumentelor istorice este infractiune, pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la un an sau cu amenda. in expunerea de motive, semnata de deputatii Florin Iordache si Ion Calin, se face referire la decongestionarea instantelor, avand in vedere ca aceste fapte ajung oricum sa fie sanctionate doar cu amenda in proportie de 99%, dar si la cazurile de cetateni care au vrut sa isi asfalteze un drum si li s-a intocmit dosar penal.

Proiect PSD: Nu se mai pedepseste cu inchisoarea executarea fara autorizatie a lucrarilor de constructii, inclusiv cele ce privesc monumentele istorice

Mai multi deputati PSD si PNL, in frunte cu Florin Iordache au initiat un proiect care vrea ii sa scuteasca de la inchisoare pe cei care executa sau desfiinteaza fara autorizatie lucrarile de constructii, fiind vizate si monumentele istorice.

Doi importanti lideri PSD joaca rolul de postaci pentru Liviu Dragnea (FOTO)

Mihai Fifor si Claudiu Manda au ajuns sa fie postaci de lux pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Desi sunt oameni cu greutate pe scena politica, cei doi au ales sa distribuie postarea lui Dragnea cu ocazia Floriilor s.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )