Libnet.ro
UNICEF

08:47

Proiecte europene de peste 10 milioane de euro in judetul Hunedoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiecte europene de peste 10 milioane de euro in judetul Hunedoara

Autoritatile din judetul Hunedoara au semnat proiecte cu finantare europeana in valoare de zece milioane de euro, pentru restaurarea amfiteatrului Ulpia Traiana Sarmizegetusa si Incintei I - Dealul Cetatii Deva, dar si pentru amenajarea unei gradini urbane, precum si pentru modernizarea unei gradinite. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL TRECUT: Cramele Recas, cifra de afaceri de peste 38 milioane euro

Cramele Recas, companie infiintata in 1991, a atins, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 38 de milioane de euro 180,981,438 de lei), rezultat care o claseaza pe primul loc pe piata de vinuri din tara noastra, potrivit unui comunicat al companiei.

Spargatorul de gheata Perseus, supranumit colosul cu picioare de lut, va fi modernizat cu 10 milioane de euro

Nava este in patrimoniulAdministratiei Fluviale a Dunarii de Jos AFDJ)Galati, iar reparatiile capitale sunt cerute de mai bine de un deceniu. Perseus este in uz din 1989 si este singur spargator de gheata performant care actioneaza pe Dunarea maritima. Lucrarile se vor face la Damen Mangalia.

Cum arata apartamentul de 10 milioane de dolari cumparat de Harry Styles in Londra

Harry Styles este pasionat de imobiliare, iar cea mai recenta achizitie a sa o reprezinta un apartament in valoare de 10 milioane de dolari situat in Londra. Iata cum arata luxoasa proprietate! .

Dauna platita dupa incendiul de la Solina Romania -16,5 milioane euro

Incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare Solina Romania urca, in prima jumatate a acestui, an volumul daunelor complexe rezolvate de Marsh Claims Excellence - divizia de rezolvare a daunelor complexe a Marsh Romania - la peste 22,5 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

CNAIR: A fost lansata licitatia pentru finalizarea centurii orasului Targu Mures, estimata la 47 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, miercuri, ca a fost postat in sistemul electronic de achizitii publice SICAP) anuntul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de 47 milioane euro, fara TVA, pentru centura orasului Targu Mures.

Cum va arata Cetatea Devei dupa noile lucrari de reabilitare. Investitia de peste cinci milioane de euro, finantata de UE

A fost semnat contractul de finantare a lucrarilor de restaurare a Incintei I din Cetatea Devei. Investitia va fi derulata pe fonduri UE.

Investitii in judetul Hunedoara. Va fi restaurat amfiteatrul de la Sarmizegetusa

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Vest, Consiliul Judetean Hunedoara si Primariile municipii.

Vlad Filat: Functia de procuror general s-a vandut cu 2 milioane de euro in 2009

In 2009, functia de procuror general s-a vandut cu doua milioane de euro, afirma fostul premier Vlad Filat. Potrivit ex-premierului, candidatura lui Valeriu Zubco a fost propusa ca venind de la Serafim Urechean, pe atunci presedinte al partidului parlamentar Alianta Moldova Noastra, dar, de fapt, venea de la Vlad Plahotniuc, pana nu demult liderul Partidului Democrat, transmite IPN.

De ce trebuie trebuie sa plateasca statul roman 4 milioane de euro catre Ford

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) a prevazut in bugetul pe acest an suma de 4 milioane de euro pentru decontarea unor creante aferente contractului de vanzare cumparare de actiuni incheiat cu Ford Motor Company.

Transgaz investeste 64,3 milioane euro in modernizare statiilor de comprimare Onesti si Silistea

Societatea Nationala de Trans-port Gaze Naturale, simbol bursier TGN), a anuntat ca urmeaza sa investeasca 64,3 milioane de euro in modernizarea si dezvoltarea statiilor de comprimare Onesti si Silistea, se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )