Libnet.ro
UNICEF

08:30

Proiectul de lege privind carantinarea intra astazi in dezbaterea Camerei Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de lege privind carantinarea intra astazi in dezbaterea Camerei Deputatilor

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu, despre proiectul Guvernului privind carantinarea: Un alt zombi legislativ

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL.

Arafat, explicatii despre noul proiect de lege privind carantinarea

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca definitia carantinei, asa cum a fost prevazuta in proiectul de.

Proiectul de lege privind carantina si izolarea a fost adoptat de Camera Deputatilor: Ce amendamente au fost depuse de deputati

Camerei Deputatilor a adoptat, in sedinta de joi seara, proiectul de lege privind carantinarea si izolarea, cu 266 de voturi pentru, 11 voturi impotriva si 8 abtineri. Anterior, Comisia.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a ajuns la un consens cu Raed Arafat, cu privire la forma finala a proiectului de lege privind carantinarea si izolarea

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca a ajuns la un consens cu secretarul de stat Raed Arafat, seful departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu privire la forma finala a proiectului de.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind carantina si izolarea. 83 de amendamente au fost admise si 19 respinse VIDEO

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea. Deputatii au depus mai multe amendamente, cele mai multe apartinand PSD, dar si UDMR si fostului ministru al Justitiei, deputatul neafiliat Ana Birchall, sau minoritatilor.

EXCLUSIV Ce prevede proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern ca urmare a deciziei CCR

Guvernul Orban va adopta in sedinta de luni proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Proiectul de lege va fi trimis la Parlament, unde poate fi modificat de majoritatea PSD-ALDE-ProRomania. La inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a criticat din nou CCR, pe care a numit-o filiala a PSD.

Camera Deputatilor: Proiectul privind carantinarea si izolarea - joi in plen

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Sedinta este programata la ora 13,00, conform deciziei Comitetului liderilor grupurilor parlamentare. Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere plenului Camerei Deputatilor cu modificari majore, operate in Comisia juridica. PSD a organizat miercuri o dezbatere la Comisia juridica cu reprezentanti ai mai multor organizatii neguvernamentale pe tema proiectului, dupa ce presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat ca propunerea Guvernului este un alt zombi legislativ.

Ciolacu si Tariceanu acuza proiectul de lege privind izolarea ca atenteaza la drepturile omului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL, scrie g4media.

TATARU: Proiectul de lege privind cerintele CCR este gata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat duminica, faptul ca proiectul de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale privind carantinarea si izolarea persoanelor cu COVID-19 este gata, acesta urmand sa fie pus, luni, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, scrie Agerpres.

Guvernul nu renunta, proiectul de lege privind carantina este gata

Guvernul va lua in discutie in sedinta de astazi proiectul de lege privind carantina pe perioada pan.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )