Libnet.ro
UNICEF

08:30

Proiectul de lege privind plata defalcata a TVA, retrimis la Comisia de buget din Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de lege privind plata defalcata a TVA, retrimis la Comisia de buget din Senat

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului privind plata defalcata a TVA va fi retrimis Comisiei de buget, pentru o saptamana, a decis, marti, Plenul Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de lege privind plata defalcata a TVA, retrimis la Comisia de buget din Senat

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului privind plata defalcata a TVA va fi retrimis Comisiei de buget, pentru o saptamana, a decis, astazi, Plenul Senatului, potrivit unei surse din presa.

Revolutia TVA: Doar 273 de firme au optat pentru plata defalcata

Doar 273 de firme din totalul celor care activeaza in Romania au aplicat, pana in prezent, pentru plata defalcata TVA, iar 12 dintre acestea sunt companii de stat, scrie Agerpres, citand surse din Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

Senatorii au respins amendamentul privind eliminarea supraaccizei. Majorarea ramane in vigoare in forma adoptata de Guvern. Ce se intampla cu plata defalcata a TVA

Plenul Senatului va discuta si va supune la vot, marti, Ordonantele de Guvern pentru introducerea platii defalcate a TVA si pentru majorarea accizei la carburanti.

Ministerul Energiei a pregatit proiectul de lege privind listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministerul Energiei a pregatit un proiect de lege de prin care vrea sa listeze 10% din producatorul de energie Hidroelectrica, dupa ce autoritatile avansasera in ultimii ani un procent de 15%.

Senatul a respins OUG privind plata CAS si CASS pentru contractele part-time la nivelul salariului minim

Senatul, in calitate de prima camera sesizata, a respins marti, OUG privind introducerea pentru angajatori a obligatiei de a plati CAS si CASS la nivelul salariului minim, de 1. 450 lei .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )