Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, dezbatut, marti, in Comisia Juridica

România Liberă România Liberă,
Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, dezbatut, marti, in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Senatului discuta, marti, propunerea de modificare a Codului de Procedura Penala, intiata de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede ca inculpatii arestati preventiv sa nu fie incatusati, decat daca au savarsit infractiuni de violenta, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisia juridica discuta propunerea de modificare a Codului de procedura penala a lui Nicolae

Comisia juridica a Senatului discuta, azi, propunerea de modificare a Codului de procedura penala intiata de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede eliminarea coruptiei dintre infractiunile pentru care se poate dispune arestarea, potrivit surselor din presa.

Elena Udrea: Trebuie modificat Codul de Procedura Penala

Fosta ministra Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Cum e cu probele impotriva Elenei Udrea in care a concluzionat ca motivul pentru care ea se afla in arest preventiv de doua luni este din cauza Codului de Procedura penala care trebuie schimbat.

Tensiuni la sedinta Comisiei Juridice din Senat pe proiectul de lege care elimina incatusarea inculpatilor pentru coruptie. Senatorul Serban Nicolae acuza Consiliul Superior al Magistraturii de incompetenta crasa/ Votul in comisie a fost amanat

Sedinta tensionata a Comisiei Juridice de la Senat, privind propunerea senatorului PSD Serban Nicolae de modificare a Codului de Procedura Penala prin care este eliminata incatusarea in cazurile de coruptie si introdusa masura arestului sever. Nicolae a acuzat Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentata la lucrarile comisiei prin judecatoarea Andreea Uzlau, de incompetenta si aroganta, afirmand ca erau vremuri cand aici venea presedintele sau vicepresedintele CSM. Votul a fost amanat pana saptamana viitoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )