Libnet.ro
UNICEF

20:00

Proiectul de OUG privind amanarea dublarii alocatiilor pentru copii, respins de Senat

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de OUG privind amanarea dublarii alocatiilor pentru copii, respins de Senat

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, anunta Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au pronuntat 94 de senatori, iar 14 au fost impotriva. continuă pe Hotnews

Proiectul privind amanarea dublarii alocatiilor pentru copii, respins de Senat

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii.

Senatul a respins proiectul privind amanarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. Guvernul Orban il adoptase prin OUG

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, transmite Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au.

Senatul a respins legea privind prorogarea dublarii alocatiilor pana la 1 august

Senatul a respins, luni, legea privind prorogarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca, daca daca legea ar fi fost adoptata inainte de adoptarea bugetului, cu siguranta, ar fi fost prinsa finantarea inca de la inceputul anului.

Senatul a respins amanarea dublarii alocatiilor

Senatul a respins, luni, ca prim for legislativ sesizat, Ordonanta de Urgenta a Guvernului ce amana intrarea in vigoare, cu sase luni, a Legii care dubleaza alocatiile pentru copii la 300 de lei, scrie Mediafax.

Ionut Simionca: Guvernul Orban trebuia sa-si asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

Deputatul Ionut Simionca ar fi preferat ca Guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, si nu pe revenirea la alegerea primarilor in doua.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )