Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de OUG privind legile justitiei este gata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de OUG privind legile justitiei este gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat aszazi la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc. continuă pe Ziarul Bursa

Toader anunta ca proiectul de ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis joi la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca proiectul de ordonanta de urgenta privind legile justitiei este gata si va fi trimis in aceeasi zi la CSM, scrie Agerpres.

Ministrul Justitiei: Proiectul de Ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis azi CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc.

Toader ar urma sa trimita la CSM proiectul de OUG privind legile justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar urma sa trimita joi la CSM proiectul de OUG pentru modificarea legilor justitiei, dupa ce miercuri seara a anuntat ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia pentru a recurge la o aceasta procedura Urgenta. De asemenea, ministrul a precizat ca actul normativ ar putea fi adoptat saptamana viitoare de guvern, scrie news. ro.

Tariceanu, dupa intalnirea coalitiei: Toader a prezentat OUG privind legile Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, dupaintalnirea din coalitia de guvernare, ca ministrul Justitiei a facut o prezentare a ordonantei de urgenta care va prelua o serie.

Tariceanu: Premierul a pus punctul pe i n dezbaterea din Parlamentul European. MCV a esuat / Nu stiu daca se va ajunge la o noua OUG privind legile justitiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ca premierul Viorica Dancila s-a prezentat foarte bine in dezbaterea de la Parlamentul European si a pus punctul pe i in ceea ce priveste situatia din Romania. El a precizat ca Mecanismul de Verificare si Cooperare pe justitie impus Romaniei este un esec. Pe de alat parte, presedintele Senatul a precizat ca asteapta intalnirea Tudorel Toader cu reprezentantii comisiei de la Venetia si ramane de vazut daca recomandarile vor putea fi integrate in legile justitiei, dar nu stie daca se va merge pe varianta unei noi ordonante de urgenta, varianta avansata de ministrul Justitiei.

Ministrul Justitiei a terminat proiectul OUG pe legile justitiei. Ce se intampla acum

Tudorel Toader,Ministrul Justitiei a anuntat astazi, 4 octombrie, ca proiectul de ordonanta de urgenta cu privire la legile justitiei este gata si va fi trimis catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Tudorel Toader a fost intrebat daca proiectul de ordonanta cu privire la legile justitiei a fost finalizat si a raspuns afirmativ. Da. Si il [] .

Tudorel Toader vorbeste despre o posibila OUG pe legile justitiei: Sunt cateva solutii pe care le am in vedere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Referindu-se la dezbaterile care au avut loc in Parlamentul European cu.

Toader, despre proiectul de OUG pe justitie: Nu vin cu el n mna la CSM sa-l discutam. l voi trimite oficial azi la CSM

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a spus ca nu vine cu proiectul de OUG privind legile justitiei sa-l discute la Consiliul Superior al Magistraturii, acesta urmand sa fie trimis oficial, conform procedurii, in cursul zilei de joi. El a refuzat sa precizeze care sunt modificarile aduse, pe motiv ca nu vrea ca membrii CSM sa afle din presa care sunt propunerile.

Iohannis a promulgat inca una dintre Legile Justitiei: Nu sustin modificarile! Este un regres pentru democratia din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a mai promulgat una dintre Legile Justitiei. Este vorba despre cea de-a doua lege din pachet, legea 317, cea care schimba din temelii organizarea Consiliului Superior al.

UPDATE: Toader sustine ca nu a discutat despre OUG privind amnistia cu Dragnea si Tariceanu: Nu a existat si nu exista la MJ asa ceva / Nu eu decid oportunitatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut joi, la finalul discutiilor cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca nu a discutat cu acestia despre OUG privind amnistia si gratierea, adaugand ca nu a existat si nu exista la MJ un astfel de proiect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )