Libnet.ro
UNICEF

14:30

Proiectul prin care se majoreaza cu 30% indemnizatiile alesilor locali, adoptat de Camera Deputatilor.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul prin care se majoreaza cu 30% indemnizatiile alesilor locali, adoptat de Camera Deputatilor.

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 9/2017 prin care indemnizatiile consilierilor locali si judeteni, primarilor si viceprimarilor si presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sunt majorate cu 30% a fost adoptat, marti, de Camera Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Indemnizatiile alesilor locali, MAJORATE cu 30%. Legea urmeaza sa ajunga la Iohannis pentru promulgare

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 9/2017 prin care indemnizatiile consilierilor locali si judeteni, primarilor si viceprimarilor si presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sunt majorate cu.

Majorarea cu 30% a indemnizatiilor alesilor locali, adoptata de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 9/2017 prin care indemnizatiile consilierilor locali si judeteni, primarilor si viceprimarilor si presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sunt majorate cu 30% a fost adoptat, marti, de Camera Deputatilor, cu 212 voturi pentru, 33 de voturi impotriva si 8 abtineri, anunta News. ro. Camera Deputatilor este for decizional in acest caz.

Parlamentul a votat cresterea cu 30% a salariiloralesilor locali

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 9/2017 prin care indemnizatiile consilierilor locali si judeteni, primarilor si viceprimarilor si presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sunt majorate cu 30% a fost adoptat, marti, de Camera Deputatilor, cu 22 voturi pentru, 33 de voturi impotriva si 8 abtineri. Alesii nu au mai avut rabdare, in conditiile in care de la 1 iulie ar intra in vigoare Legea salarizarii unitare.

Comisia de munca a Camerei Deputatilor a decis majorarea indemnizatiilor alesilor locali cu 30%

Membrii Comisiei de munca a Camerei Deputatilor au adoptat un amendament la Legea de aprobare a OUG 2/2017 prin care indemnizatiile consilierilor locali si judeteni, primarilor si viceprimarilor si presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sunt majorate cu 30%.

Proiectul legislativ pentru majorarea indemnizatiilor alesilor locali a fost adoptat, marti, de Camera Deputatilor

Proiectul privind aprobarea OUG 9/2017 care vizeaza marirea indemnizatiilor consilierilor locali si judeteni, primarilor si viceprimarilor si presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene a fost adoptat, marti, de Camera Deputatilor.

Era firesc ca PNL sa propuna majorarea indemnizatiilor alesilor locali; sunt mai prost platiti decat proprii angajati

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat la ca era absolut firesc ca liberalii sa propuna majorarea indemnizatiilor alesilor locali cu 30%, in conditiile in care, in urma unei degringolade in privinta cresterii veniturilor din sistemul public, primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene au salarii mai mici decat proprii angajati, precizeaza un comunicat de presa al PNL, remis Redactiei.

Proiectul prin care alesii locali nu mai raspundpentru actele semnate, pe masa senatorilor juristi

Senatorii juristi dezbat, marti, proiectul de lege prin care alesii locali vor scapa de raspunderea civila sau penala daca semneaza acte care au primit aviz juridic din partea aparatului de specialitate din institutiile pe care le conduc si care se dovedesc ilegale, pentru ele urmand sa raspunda exclusiv functionarii care si-au pus semnatura pe documente.

Andreea Banica a povestit experienta teribila prin care a trecut: Am crezut ca o sa mor pe masa de operatie

Andreea Banica a povestit pe blogul sau personal experienta prin care a trecut atunci cand i-a adus pe lume pe cei doi copii ai sai. Cantareata are o relatie superba cu Lucian Mitrea, care tine de.

Andreea Banica a povestit experienta teribila prin care a trecut: Am crezut ca o sa mor pe masa de operatie (FOTO)

Andreea Banica a povestit pe blogul sau personal experienta prin care a trecut atunci cand i-a adus pe lume pe cei doi copii ai sai. Cantareata are o relatie superba cu Lucian Mitrea, care tine de.

RCS and RDS a pierdut procesul prin care cerea sa isi faca propria retea de distributie a energiei

Grupul telecom RCS and RDS a pierdut in prima instanta procesul prin care a cerut sa isi faca o retea paralela de distributie a energiei electrice, a decis Curtea de Apel, potrivit News. ro. Decizia Curtii de Apel, din 19 aprilie, poate fi atacata cu recurs.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )