Libnet.ro
UNICEF

21:00

Proiectul prin care n-o sa mai fie chin sa ajungi de la aeroport in Bucuresti

Playtech Playtech,
Proiectul prin care n-o sa mai fie chin sa ajungi de la aeroport in Bucuresti

In prezent, Bucuresti se bazeaza pe un aeroport mare de care e conectat doar cu linii de autobuz. Dar viitorul ar putea fi mai promitator. intre Bucuresti si aeroportul Henri Coanda din. continuă pe Playtech

DOCUMENT Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale

Orlando Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara, inclusiv institutiilor de cultura si a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, in mod expres, reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. Potrivit documentului, Teodorovici arata ca banii prevazuti pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienti. Ministrul Finantelor reaminteste obligatia ordonatorilor principali de credite de a se incadra in cheltuielile aprobate prin buget, ceea ce ar insemna fie o restructurare de personal fie o reducere corspunzatoare a salariilor. in final, ministrul roaga Ministerul Muncii sa i se comunice saptamanal masurile luate pentru incadrarea in cheltuielile de personal prevazute.

Mesajul Huawei prin care iti arata cum vrea sa inlocuiasca Android

Huawei e, in prezent, intr-o perioada in care incearca sa atraga de partea sa creatorii de aplicatii. Si promisiunea e una imensa. Pe 20 mai, Statele Unite ale Americii au fortat Google.

Emmanuel Macron: Criza prin care trecem poate conduce la razboi si la dezintegrarea democratiilor

Lumea trece printr-o criza profunda care ar putea duce la dezintegrarea sistemelor democratice si larazboi, a precizat presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in cadrul unui discurs sustinut marti la.

Melescanu, despre petitia prin care i se cere demisia: E doar o lista cu nume. Nu sunt semnaturi

Teodor Melescanu a avut, marti, un dialog cu Cosmin Pojoranu, initiatorul petitiei pentru care peste 100. 000 de oameni au semnat pentru demisia ministrului de Externe. Ministrul nu recunoaste insa semnaturile, sustinand ca reprezinta doar o lista cu nume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )