Libnet.ro
UNICEF

14:15

Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea. S-au inregistra. continuă pe România Liberă

Azi se dezbate proiectul privind carantina si izolarea initiat de Guvern

Camera Deputatilor dezbate pe marginea proiectului ce stabileste conditiile in care se intra in cara.

EXCLUSIV Ce prevede proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern ca urmare a deciziei CCR

Guvernul Orban va adopta in sedinta de luni proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Proiectul de lege va fi trimis la Parlament, unde poate fi modificat de majoritatea PSD-ALDE-ProRomania. La inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a criticat din nou CCR, pe care a numit-o filiala a PSD.

Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Dupa discutia cu Raed Arafat avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut, joi dimineata, o intalnire la Parlament cu mai multi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor secretarul de stat in MAI Raed Arafat. El a precizat ca discutia a vizat modificarea proiectului de lege al Guvernului privind carantina si s-a aratat increzator ca Legislativul poate da votul final pe o lege modificata, una coerenta si eficienta.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind carantina si izolarea. 83 de amendamente au fost admise si 19 respinse VIDEO

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea. Deputatii au depus mai multe amendamente, cele mai multe apartinand PSD, dar si UDMR si fostului ministru al Justitiei, deputatul neafiliat Ana Birchall, sau minoritatilor.

Raluca Turcan: PSD sa adopte proiectul de lege privind carantina si izolarea, la fel de repede cum facea cu modificarea codurilor penale

Vicepremierul Raluca Turcan a indemnat PSD sa voteze proiectul de lege privind instituirea carantinei, adoptat luni de catre Guvern, la fel de repede cum a facut cu modificarea Codului penal si Codului de procedura penala. Ea a adaugat ca asteapta de la social-democrati aceeasi mobilizare exemplara pe care au aratat-o pentru teme precum amnistia si gratierea.

Patru lacune ale noii legi privind carantina si izolarea - APADOR-CH

Guvernul legifereaza in continuare heirupist si opac, desi nu mai suntem in stare de urgenta, sustine APADOR-CH, care a identificat patru lacune ale noului proiect de lege privind carantina si izolarea, ce ar putea duce la perpetuarea situatiei actuale, cand persoane diagnosticate cu COVID-19 sunt externate din spitale.

Camera Deputatilor: Proiectul privind carantinarea si izolarea - joi in plen

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Sedinta este programata la ora 13,00, conform deciziei Comitetului liderilor grupurilor parlamentare. Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere plenului Camerei Deputatilor cu modificari majore, operate in Comisia juridica. PSD a organizat miercuri o dezbatere la Comisia juridica cu reprezentanti ai mai multor organizatii neguvernamentale pe tema proiectului, dupa ce presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat ca propunerea Guvernului este un alt zombi legislativ.

Guvenul discuta luni noua lege privind carantina si izolarea. Votul, la mana Parlamentului

Guvernul se reuneste luni de la ora 12. 00 pentru a discuta despre proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu recomandarile de la Curtea Constitutionala.

Guvernul Orban a aprobat proiectul privind carantinarea si izolarea. Tataru: Sper ca un interes national nu va lasa loc de interpretare politica Arafat: Carantina se va referi la persoane sanatoase (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, luni, ca proiectul pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, care pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea, izolarea si internarea obligatorie, a .

Guvernul a adoptat legea privind carantina si izolarea. Tataru: Sper ca un interes national sa nu lase loc de interpretare politica in Parlament 550 de pacienti externati de ieri si pana astazi, in urma deciziei CCR

Numarul pacientilor cu COVID-19 care au solicitat externarea din spital in ultimele doua zile, ca urmare a deciziei CCR, este de 550, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca nu toti acesti pacienti care au plecat din spital pe propria raspundere erau asimptomatici, el vorbind despre cazul unui pacient care a necesitat ventilatie, a refuzat spitalizarea si a plecat acasa fiind simptomatic, pe declaratie pe proprie raspundere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )