Libnet.ro
UNICEF

16:45

Proiectul Spitalului Metropolitan, APROBAT! Se va construi pe soseaua Pipera, pe terenul bazei RATB

B1 B1,
Proiectul Spitalului Metropolitan, APROBAT! Se va construi pe soseaua Pipera, pe terenul bazei RATB

Proiectul de hotarare privind preluarea in administrarea directa a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a imobilului dinSoseaua Pipera nr. 55 Vezi harta AICI), sector 2, in vederea realizarii. continuă pe B1

Consiliul General a aprobat joi folosirea terenului bazei RATB din Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi folosirea terenului bazei RATB din Soseaua Pipera nr. 55, sector 2 , pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit documentului, baza RATB va fi relocata in 12 luni, insa se specifica unde si nici cate autobuze erau cazate in acest loc. In plus, Consiliul General l-a imputernicit pe primarul general sa indentifice doua terenuri pentru ridicarea a doua spitale generaliste, unul in Sectorul 3 si unul in Sectorul 6.

A fost aprobat proiectul de hotarare privind preluarea autobazei RATB Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan

Municipalitatea va prelua autobaza RATB Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan, a decis joi Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Proiectul a fost respins la sedinta precedenta, dupa ce USR s-a abtinut de la votul proiectului, in timp ce grupul PNL s-a impotrivit din cauza amplasamentului, propunand un teren din Sectorul 6.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )