Libnet.ro
UNICEF

18:15

Proinvest Group investeste 10 mil. de euro intr-o fabrica de panouri industriale sandwich

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proinvest Group investeste 10 mil. de euro intr-o fabrica de panouri industriale sandwich

Proinvest Group Pascani, companie specializata in prelucrarea otelului, a demarat in incursul anului trecut un proiect greenfield, in valoarea de zece milioane de euro, pentru productia mai multor tipuri de panouri sandwich. continuă pe Wall-Street Ro

Proinvest Group aloca zece milioane de euro pentru o fabrica de panouri sandwich, la Pascani

Proinvest Group Pascani are in derulare un proiect greenfield in valoarea de zece milioane de euro privind productia mai multor tipuri de panouri sandwich, a anuntat marti compania specializata in prelucrarea otelului.

Zacaria Group intra pe piata rezidentiala locala cu o investitie de 20 mil. euro intr-un proiect cu 280 de locuinte in nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group intra pe piata rezidentiala din Romania cu un proiect de 280 de locuinte, compus din vile si apartamente, in nordul Capitalei, zona din ce in ce mai cautata de cumparatorii de locuinte dar si de investitori.

Gorghiu: Sa-mi explice Dincu cum i-a dat lui Dragnea 16 mil euro pentru doua stadioane in Teleorman

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca e o risipa grava ca Ministerul Dezvoltarii sa acorde 16 milioane de euro pentru doua stadioane in Teleorman in conditiile in care Romania are nevoie de programe de dezvoltare, inclusiv locuitorii din.

Primaria Bucuresti a ratacit 7 milioane de euro intr-un service auto

Directia Nationala Anticoruptie a descins la inceputul lunii februarie la societatea Ciclop, care apartine de Consiliul General Bucuresti. Motivul: firma a pierdut mai multe procese cu fostii angajati si nu poate justifica absenta unor sume de bani, de ordinul milioanelor de euro.

Legenda haiducului Gaman, jefuitorul vanat de potere care a trait 10 ani ascuns intr-o vizuina de vulpe modernizata

Era cunoscut pe la jumatatea secolului al XIX-lea pentru jafurile repetate pe care le comitea pe drumul Galati-Barlad-Iasi, pe portiunea impadurita din zona Balabanesti-Bursucani-Baleni. Jefuia in mod constant postalioanele, iar cu o parte din bani cumpara tacerea satenilor din zona. inainte de a fi prins si spanzurat, a trait un deceniu ascuns intr-o vizuina de vulpe pe care a modernizat-o.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )