Libnet.ro
UNICEF

23:01

Project Scorpio versus PS4 Pro: Care este cea mai rapida consola

Playtech Playtech,
Project Scorpio versus PS4 Pro: Care este cea mai rapida consola

Project Scorpio versus PS4 Pro este comparatia pe care trebuie sa o aveti in vedere daca va ganditi sa va luati o consola care sa nu va faca probleme cativa ani. Project Scorpio este numele de cod al urmatoarei console Xbox. in continuare, nu se cunosc foarte multe detalii despre aspectul exterior al viitoarei console, []. continuă pe Playtech

Specificatiile consolei Project Scorpio au fost dezvaluite si sunt impresionante

Project Scorpio este o consola pe care o asteptam de aproape un an de zile, iar Microsoft a luat decizia de a-i prezenta specificatiile inainte de E3 2017. Chiar acum doua zile scriam despre zvonurile aparute in online, conform carora compania Microsoft ar fi pregatita sa lanseze Project Scorpio foarte curand. Zvonurile s-au adeverit, iar [].

Microsoft ar putea dezvalui Project Scorpio foarte curand

Desi pana la E3 mai este destul timp, Microsoft pare sa nu mai aiba rabdare pentru a dezvalui Project Scorpio. Noua consola de jocuri video, o varianta mult mai puternica a lui Xbox One, ar urma sa fie dezvaluita in urmatoarele saptamani, iar noi detalii tehnice despre consola vor fi publicate joi, 6 aprilie. Astfel, [].

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

Telemeaua sau cascavalul? Care este cea mai sanatoasa branza?

Branza este o sursa delicioasa de proteine, calciu si fosfor,si, cu siguranta, nu sunt multi cei care ii pot rezista. Din cauza densitatii calorice mari insa, aceasta trebuie consumata cu moderatie, unele sortimente avand si peste 40 g 50 g grasime.

Plante medicinale care pot fi crescute in casa. Care este cea mai potrivita pentru apartament si cum trebuie ingrijita

Cu efecte terapeutice uimitoare, plantele medicinale pot fi crescute si in casa. Exista unele nepretentioase care se dezvolta armonios si intr-un colt al camerei. in acest mod, te poti bucura de arome placute in locuinta si ai acces rapid la leacuri naturale.

Au ajuns sa castige 9000$ pentru o singura poza. Care este povestea lor

Pentru multi dintre noi, ideea de a avea un job care consta in faptul de acalatori nu este altceva decat un vis frumos. Un cuplu a transformat acest lucru in realitate. Dupa ce s-au.

Delia a marturisit adevarul despre faptul ca nu are inca un copil. Care este motivul

Delia se bucura de o cariera de succes in muzica si pare ca si-a atins deja majoritatea obiectivelor profesionale. Are numeroase concerte la care se strang o multime de persoane, piesele ei sunt pe.

Jocul Balena Albastra, la fel de periculos ca drogurile. Care este profilul psihologic al tinerilor prinsi in acest joc

Specialistii Centrului International Antidrog si drepturile Omului CIADO) aufacut o analiza a profilului psihologic al celor care intra in jocul Balena Albastra. Au ajuns la concluzia ca tinerii.

CRBL, pe punctul de a fi parasit de sotia sa. Care este motivul (FOTO)

CRBL si sotia sa, Elena, au o relatie indelungata si o familie superba. Cu toate acestea, obsesia cantaretului pentru Kendama ii da batai de cap sotiei sale, care a spus ca va divorta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )