Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prokopis Pavlopoulos a fost ales presedinte al Greciei

B1 B1,
Prokopis Pavlopoulos a fost ales presedinte al Greciei

Fostul ministru conservator de Interne Prokopis Pavlopoulos a fost ales, miercuri seara, de Parlamentul de la Atena in functia de presedinte al Greciei. El a fost nominalizat de premierul Alexis Tsipras,. continuă pe B1

Prokopis Pavlopoulos este noul presedinte al Greciei, ales de Parlament

Conservatorul Prokopis Pavlopoulos, deputat si fost ministru, a fost ales miercuri, din primul tur, presedinte al Greciei de catre Parlament, relateaza AFP, DPA si Reuters. Alegerea presedintelui.

Prokopis Pavlopoulos, propus de Alexis Tsipras, este noul presedinte al Greciei, ales de Parlament

Conservatorul Prokopis Pavlopoulos, deputat si fost ministru de interne, a fost ales miercuri de Parlamentul de la Atena in functia de presedinte al Greciei. In Grecia, functia de presedinte este mai mult una onorifica. Prokopis Pavlopoulos fusese propus, marti, de premierul Alexis Tsipras drept candidat al Guvernului stangii radicale la functia de presedinte.

Monica Iacob Ridzi, la inchisoare. Fostul ministru va sta 5 ani dupa gratii

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu. Practic, judecatorii Curtii Supreme au mentinut sentinta data de prima instanta. Decizia magistratilor este definitiva, iar fostul ministru va fi incarcerat luni.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi si-ar putea afla luni sentinta definitiva in dosarul de coruptie

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati, luni, sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi este acuzata de abuz in serviciu.

UPDATE. Ion Ariton, sub control judiciar. Fostul ministru nu are voie sa paraseasca tara

UPDATE:Senatorul Ion Ariton, fost ministru al Economiei, este sub control judiciar pana in aprilie, acesta fiind obligat sa nu paraseasca tara si sa se prezinte la Politia Sibiu in zilele care vor fi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )