Libnet.ro
UNICEF

07:30

UE promite 320 de milioane de euro pentru UNICEF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE promite 320 de milioane de euro pentru UNICEF

Uniunea Europeana UE) a anuntat, ieri, ca va oferi 320 de milioane de euro Fondului Natiunilor Unite pentru Copii UNICEF), cu scopul de a lupta impotriva bolilor infectioase si malnutritiei in randurile femeilor si copiilor din 15 tari in curs de dezvoltare, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de euro, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana a alocat 100 milioane euro Romaniei pentru a combate somajul in randul tinerilor

Comisia Europeana a alocat Romaniei circa 100 milioane euro in cadrul Youth Employment Initiative pentru a combate somajul in randul tinerilor, se arata intr-un comunicat al CE. Youth Employment Initiative este.

Google a ajuns la un acord amiabil cu Uniunea Europeana pentru incheierea unei investigatii privind cautarile online

Google a ajuns la un acord amiabil cu Uniunea Europeana pentru incheierea unei anchete antitrust care dateaza de trei ani, dupa ce proprietarul companiei s-a angajat sa afiseze in rezultatele cautarilor alaturi.

Uniunea Europeana si Statele Unite elaboreaza un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Uniunea Europeana pregateste impreuna cu Statele Unite un important program de asistenta financiara pentru Ucraina, anunta Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

Catherine Ashton: Statele Unite si Uniunea Europeana elaboreaza un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Statele Unite si Uniunea Europeana pregatesc un program important de asistenta financiara pentru Ucraina, a anuntat inaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, in cadrul unui interviu.

Uniunea Europeana si SUA lucreaza la un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Uniunea Europeana pregateste impreuna cu Statele Unite un important program de asistenta financiara pentru Ucraina, anunta Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

Uniunea Europeana si SUA pregatesc un ajutor financiar - Planul Ucrainean. Presedintele Ianukovici isi reia luni activitatea

Presedintele Viktor Ianukovici si-a reluat luni munca, la Kiev, dupa un concediu medical de patru zile, in conditiile in care Uniunea Europeana a anuntat ca pregateste un important ajutor economic pentru Ucraina, destinat sa ajute tara sa iasa din cea mai grava criza pe care o traverseaza de la obtinerea independentei, scrie AFP.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Van Rompuy: Viitorul Ucrainei este in Uniunea Europeana

Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, a asigurat sambata la Munchen ca viitorul Ucrainei este in Uniunea Europeana UE) si s-a aratat convins ca timpul joaca impotriva intereselor Rusiei, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Probleme la CFR Cluj. Arpad Paszkany vrea circa 125 de milioane de euro pentru pachetul majoritar

Omul de afaceri clujean cauta de ceva timp un investitor sau un grup de investitori care sa vina alaturi de el si sa finanteze gruparea din Gruia. Problemele financiare l-au facut pe omul de afaceri sa scoata la vanzare pachetul majoritar de 51% din actiuni, pretul fiind de circa 125 de milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )