Libnet.ro
UNICEF

14:00

Promo-LEX: Tot mai multe cazuri ce pot fi calificate utilizare a resurselor administrative

Adevărul Adevărul,
Promo-LEX: Tot mai multe cazuri ce pot fi calificate utilizare a resurselor administrative

Observatorii Promo-LEX constata tot mai multe cazuri ce pot fi calificate drept utilizare a resurselor administrative. De asemenea, se constata o crestere de 2,6 ori a discursurilor de ura si instigare la discriminare, transmite IPN. continuă pe Adevărul

EFECTELE PANDEMIEI DE COVID-19 Tot mai multe hoteluri din SUA se confrunta cu executarea silita

Hotelurile din SUA continua sa fie afectate din cauza pandemiei de Covid-19, rata medie de ocupare fiind mai mica de 50%, potrivit therealdeal. com, care aduce in atentie faptul ca un numar tot mai mare de creditori fac eforturi ca sa vanda ipotecile constituite de aceste unitati de cazare.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza un numar extrem de mare de cazuri noi. Judetul Iasi este pe locul II, iar Prahova, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. Capitala isi bate recordurile negative

Pentru a doua zi consecutiv, Bucurestiul si-a batut in 24 de ore propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Bucurestiul scapa de sub control infectia cu noul coronavirus. Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul si-a batut de ieri pana astazi propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2 in 24 de ore. Judetul Cluj este pe locul II, iar Dolj, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Bacau, pe locul III.

STUDIU: De ce este important sa purtam mastile in spatiile deschise, chiar daca cele mai multe infectari s-au produs in spatii inchise

Cele mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 s-au produsin spatii inchise, dar specialistii trag un semnal de alarmaca oamenii sa poarte masca si in exterior, deoarece riscul nu este zero, conform.

Sanatatea si ingrijirea medicala in Germania, tot mai mult in mana unor investitori orientati spre profit

Din ce in ce mai multe fonduri de capital privat Private-Equity-Fonds) investesc in medicina si ingrijirea germana. Medicii si politicienii solicita insa mai multa transparenta si atentie la influenta crescanda a intereselor comerciale in sectorul sanitar. Poate fi asigurata o buna ingrijire a sanatatii, daca interesele comerciale primeaza? Sau legiuitorul trebuie sa impuna anumite limite? in ce masura e permisa modelarea acestui sector de catre structuri financiare a caror abordare, prin definitie, nu are ca tinta bunastarea sociala, ci mai degraba maximizarea profitului?.

Cinci politisti din Satu Mare,confirmati cu COVID-19. Judetul continua sa aiba cele mai putine cazuri

Judetul Satu Mare contina sa se mentina judetul cu cele mai putine cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, numarul noilor imbolnaviri continua sa creasca pe zi ce trece. De la inceputul pandemiei, bilantul pentru Satu Mare arata un total de 992 de cazuri.

Coronavirus Olanda: Dificultati severe in sistemul medical, mai multe unitati de primiri urgente inchise temporar din cauza suprasolicitarii

Sistemul medical din Olanda se confrunta cu dificultati severe din cauza numarului in crestere al pacientilor cu COVID-19, o situatie care a dus la inchiderea temporara a unitatilor de primiri urgente, inclusiv pentru traumatisme, in spitale din mai multe orase, relateaza miercuri dpa si Agerpres.

Perchezitii la OMV Petrom Arges, unde director e sotul Vioricai Dancila. Cristinel Dancila ar fi refuzat, indirect, sa trimita anchetatorilor mai multe documente (VIDEO)

Perchezitii, miercuri, la Petrom Arges. Sunt ridicate documente despre mai multe tranzactii cu terenuri, informeaza B1 TV. Politistii si procurorii din Arges fac aceste perchezitii dupa ce au solicitat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )