Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pronuntarea n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, amnata

Hotnews Hotnews,
 Pronuntarea n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, amnata

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANPR, n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta, marti, sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, informeaza Agerpres.

iNALTA CURTE amana pentru 29 iunie pronuntarea in dosarul ANRP, in care sunt judecati BICA si COCOS

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos.

Audieri BOMBA in dosarul in dosarul Alinei Bica si Adriean Videanu: Mai multi magistrati, chemati la iCCJ

Mai multi magistrati vor fi audiati, luni, la ICCJ, in dosarul in care sunt judecati Alina Bica si Adriean Videanu. Printre acestia si Mihai Udroiu, judecator, fost consilier al Alinei Bica, dar si doi.

Alina Bica si Dorin Cocos ar putea afla sentinta in dosarul ANRP

Alina Bica si Dorin Cocos ar putea afla sentintele in dosarul ANRP in care cei doi sunt acuzati de coruptie. DNA a cerut pedeapsa cu executare de 12 ani pentru Alina Bica si plata prejudiciului de 69 de.

Instanta suprema va pronunta pe 26 iunie solutia definitiva n dosarul Alina Bica - Horia Simu - Serban Pop / DNA cere nchisoare cu executare orientata spre maximum pentru cei trei

Procurorul DNA a cerut, luni, la ultimul termen in dosarul in care fosta sefa Alina Bica este judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de afaceristul Horia Simu si fostul sef al Fiscului Serban Pop, pedeapsa cu inchisoare orientata spre maximum pentru toti inculpatii din aceasta cauza. Magistratii instantei supreme vor pronunta pe 26 iunie o solutie definitiva in acest dosar.

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele in dosarul Alina Bica-ANRP

Curtea Suprema este asteptata, marti, sa pronunte sentinta in dosarul retrocedarilor frauduloase de la ANRP, dosar in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este acuzata de abuz in serviciu si luare de mita, infractiuni pentru care procurorii DNA au cerut o pedeapsa maxima cu executare de 15 ani de inchisoare.

Alina Bica afla pe 26 iunie sentinta in dosarul de coruptie: Ce pedepse au cerut procurorii pentru fosta sefa DIICOT

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, va afla pe 26 iunie sentinta definitiva in dosarul in care este judecata alaturi de omul de afaceri Horia Simu si de fostul sef al ANAF Serban Pop, informeaza.

Alina Bica, denunt din Costa Rica pe numele sefei DNA

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, va depune o plangere penala pe numele procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi la Parchetul General, in dosarul ANRP, a anuntat, luni, avocatul acesteia, potrivit.

DNA cere majorarea PEDEPSEI pentru fosta sefa DIICOT, Alina Bica

Procurorii DNA au cerut judecatorilor, la ultimul termen de luni, pedepse cu executare si majorate fata de prima instanta pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT, Serban Pop, fost sef ANAF si fostul de afaceri.

Alina Bica vrea sa revina in Romania. Trebuie sa ceara acordul autoritatilor din Costa Rica

Alina Bica vrea sa vina in tara si le-a cerut autoritatilor din Costa Rica, unde are azil politic, sa o lase sa plece. Bica vrea sa depuna o plangere penala impotriva sefei DNA, Laura Codruta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )