Libnet.ro
UNICEF

18:00

Propaganda rusa, incantata de desemnarea Vioricai Dancila drept candidat al PSD la prezidentiale: Moscova a avut 100% dreptate!

B1 B1,
Propaganda rusa, incantata de desemnarea Vioricai Dancila drept candidat al PSD la prezidentiale: Moscova a avut 100% dreptate!

Propaganda rusa a reactionat imediat dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata, marti, drept candidat al PSD la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Site-ul Sputnik. md precizeaza ca a anuntat inca din. continuă pe B1

Florin Calinescu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: Si-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie? (VIDEO)

Florin Calinescu, proaspat devenit presedinte al Partidului Verzilor, a comentat desemnarea Vioricai Dancila drept candidat al PSD la alegerile prezidentiale, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii.

Plesoianu anunta ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat, marti, ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila. Acesta spune ca, la 30 de ani de la Revolutie, isi doreste sa triumfe curajul, nu frica, dreptatea, nu injustitia, vorba libera a omului liber, nu tacerea vinovata, ROMANIA, nu. Romanica.

Robert Negoita, despre candidatura lui Dancila la presedintie: O gluma destul de neinteresanta. Niciodata nu am sa o votez pe doamna Dancila

Primarului Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, PSD) considera desemnarea premierului Viorica Dancila drept candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale drept o gluma neinteresanta si spune ca niciodata, nici daca s-ar reincarna, nu ar vota-o.

Dancila: Am dovezi despre relatia mea cu Dragnea. Am fost izolata sase luni in Guvern, se plateau bani de la partid ca sa ma atace la TV

Dupa ce marti in sedinta CEx a PSD s-a votat pentru numirea Vioricai Dancila drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale, Paul Stanescu a avut un schimb tensionat de replici cu aceasta din urma, reprosandu-i ca nu crede in sansele premierului de a intra in turul doi al prezidentialelor.

Ministru din cabinetul Dancila, unic candidat la Sibiu

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, presedinte interimar al PSD Sibiu, este unicul candidat pentru fu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )