Libnet.ro
UNICEF

06:30

CE propune o schema de program de lucru redus al angajatilor din companii pentru a evita concedierile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE propune o schema de program de lucru redus al angajatilor din companii pentru a evita concedierile

Comisia Europeana a propus miercuri o noua schema de program de lucru redus la nivelul UE, schema care va fi sprijinita de stat, pentru a ajuta oamenii sa isi pastreze locurile de munca intr-un moment in care pandemia de coronavirus afecteaza. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana propune o schema de program de lucru redus la nivelul UE pentru a evita concedierile

Comisia Europeana a propus miercuri o noua schema de program de lucru redus la nivelul UE, schema care va fi sprijinita de stat, pentru a ajuta oamenii sa isi pastreze locurile de munca intr-un moment in care pandemia de coronavirus afecteaza economiile din blocul comunitar.

VIDEO Comisia Europeana propune o schema privind programul redus de munca pe perioada pandemiei coronavirusului

Comisia Europeana va propune o schema privind programul redus de munca, dupa model german, pentru a-i ajuta pe oameni sa-si pastreze slujbele pe perioada pandemiei, in conditiile in care economiile celor 27 de state membre sunt puternic afectate, transmite Reuters.

Program de lucru redus, sprijinit de stat. Propunerea Comisiei Europene care ar putea evita concedierile din cauza pandemiei de COVID-19

O propunere venita din partea Comisiei Europene ar putea fi solutia pentru ca angajatii sa-si pastreze slujbele, in contextual pandemiei de coronavirus care afecteaza economiile din blocul comunitar.

Titeiul Brent, in sevraj. Cel mai redus nivel din ultimii 18 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut luni la cel mai redus nivel din .

A SCAZUT CU 28% IN PRIMUL TRIMESTRU Activitatea globala de fuziuni si achizitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Activitatea mondiala de fuziuni si achizitii s-a diminuat cu 28% in primul trimestru din 2020, pana la cel mai scazut nivel de dupa 2016, deoarece efectele devastatoare ale pandemiei de coronavirus asupra economiei s-au produs in martie, conform Reuters.

Tariceanu propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo.

Presedintele ALDE propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune printr-o postare pe Facebook, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo, transmite Agerpres.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )