Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce propune Topman pentru toamna 2019

ADPM ADPM,
Ce propune Topman pentru toamna 2019

In aceasta toamna, celebrul brand britanic Topman, existent acum si pe piata din Romania, va relansa o serie de branduri proprii, sub indrumarea noului director comercial, Mitch Hughes. De cand s-a alaturat echipei in 2018, Hughes s-a concentrat pe materializarea sugestiilor primite de la clienti si a facut toate modificarile necesare astfel incat sa scoata in evidenta calitatile brand-ului. continuă pe ADPM

Cele mai ieftine destinatii romanesti in toamna 2019

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a analizat evolutia preturilor si a cautarilor de cazare in locatiile din Romania pentru lunile septembrie - noiembrie 2019. Raportul ofera sugestii pentru cei care inca mai au zile de concediu disponibile sau pur si simplu vor sa faca o escapada de weekend.

PREMIUL NOBEL PENTRU CHIMIE 2019. Descoperirile facute de cercetatorii John Goodenough, Stanley Whittingham si Akira Yoshino

Au fost anuntati castigatorii PremiuluiNobelpentru Chimie pe anul 2019 cercetatorii John Goodenough, Stanley Whittingham si Akira Yoshino. Potrivit site-ului oficial al evenimentului, acestia au.

PREMIUL NOBEL PENTRU FIZICA 2019. Descoperirile facute de savantii James Peebles, Michel Mayor si Didier Queloz

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 2019:Savantii James Peebles, Michel Mayor si Didier Queloz. Potrivit site-ului oficial al evenimentului, acestia au.

PREMIUL NOBEL PENTRU MEDICINA 2019. Cine sunt castigatorii

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Medicina: Cercetatorii William G. Kaelin Jr, Sir Peter J. Ratcliffe si Gregg L. Semenza. Acestia sunt marii castigatori datorita descoperirilor lor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )