Libnet.ro
UNICEF

13:00

Propunere legislativa: vouchere culturale de 125 de lei pentru bugetari

Adevărul Adevărul,
Propunere legislativa: vouchere culturale de 125 de lei pentru bugetari

Deputatul PDL Claudia Boghicevici a depus, in decembrie, o initiativa legislativa, la Camera Deputatillor, prin care propune acordarea unui vouchercultural, bugetarilor, in valoare de 125 de lei, pentru cumpararea de carti, bilete la evenimente culturale, spectacole de teatru, muzee, sau opera. continuă pe Adevărul

Un deputat PDL initiaza o lege privind acordarea de vouchere culturale de 125 de lei pentru bugetari

Deputatul PDL Claudia Boghicevici a depus, in decembrie, o initiativa legislativa, la Camera Deputatillor, prin care propune acordarea unui voucher cultural, bugetarilor, in valoare de 125 de lei, pentru cumpararea de carti, bilete la evenimente culturale, spectacole de teatru, muzee, sau opera.

Vouchere culturale pentru bugetari

Bugetrii ar putea beneficia de vouchere culturale in valoare de 125 de lei, potrivit unei initiative legislative a deputatului PDL Claudia Boghicevici. Voucherele ar putea fi utilizate pentru achizitia de carti, bilete la evenimente culturale, spectacole de teatru, muzee, sau opera.

Proiect de lege: bugetarii ar putea sa primeasca 125 de lei pentru a se culturaliza

Deputatul PDL Claudia Boghicevici a depus, in decembrie, o initiativa legislativa, la Camera Deputatillor, prin care propune acordarea unui voucher cultural, bugetarilor, in valoare de 125 de lei, pentru cumpararea de carti, bilete la.

Initiativa legislativa: Bugetarii sa primeasca vouchere culturale in valoare de 125 de lei

Deputatul PDL Claudia Boghicevici a depus, in decembrie, o initiativa legislativa, la Camera Deputatillor, prin care propune acordarea unui voucher cultural, bugetarilor, in valoare de 125 de lei, pentru .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )