Libnet.ro
UNICEF

06:45

Propunerea de audiere a lui Dragnea din 20 martie, respinsa de Comisia SRI

România Liberă România Liberă,
Propunerea de audiere a lui Dragnea din 20 martie, respinsa de Comisia SRI

Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a respins, marti, propunerea USR pentru audier. continuă pe România Liberă

Propunerea USR de audiere a lui Dragnea in Comisia SRI pe 20 martie, a fost respinsa

USR a cerut astazi, in cadrul Comisiei de control al activitatii SRI, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in 20 martie, dar cererea a fost respinsa, dupa ce reprezentantii PSD-ALDE in comisie au votat impotriva.

USR a cerut audierea lui Dragnea la Comisia SRI pe 20 martie, PSD si ALDE au respins/ USR: Dragnea se teme ca generalul Coldea ar putea oferi si mai multe informatii

USR a cerut audierea lui Liviu Dragnea in comisia parlamentara de control al activitatii SRI pe data de 20 martie, insa cererea a fost respinsa la vot in cadrul sedintei comisiei de marti, a anuntat vicepresedintele comisiei, deputatul ALDE Marian Gheorghe Cucsa.

PSD va avea o sedinta premergatoare Congresului din 10 martie

Comitetul Executiv National CExN) al PSD se reuneste luni intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD pregatitoare Congresului extraordinar din 10 martie, in care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la sefia partidului. La Congresul PSD si-au anuntat oficial candidatura pentru functii de conducere presedintele PSD, Vrancea Marian Oprisan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, iar vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, daca Organizatia de Femei a PSD o va recomanda pentru o functie de conducere, va candida la un post de vicepresedinte.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste intr-o sedinta premergatoare Congresului din 10 martie

Comitetul Executiv National CExN) al PSD se reuneste luni intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD pregatitoare Congresului extraordinar din 10 martie, in care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la sefia partidului. La Congresul PSD si-au anuntat oficial candidatura pentru functii de conducere presedintele PSD, Vrancea Marian Oprisan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, iar vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, daca Organizatia de Femei a PSD o va recomanda pentru o functie de conducere, va candida la un post de vicepresedinte, anunta News. ro.

Angajatii Institutului Elie Wiesel vor primi salarii duble din luna martie - comisia de munca

Comisia de munca din Camera Deputatilor a votat marti o majorare de 100% a salariului de baza pentru angajatii de la Institutul Elie Wiesel, modificarea urmand sa fie supusa votului plenului miercuri, alaturi de alte modificari privind salarizarea adoptate marti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )