Libnet.ro
UNICEF

09:45

Propunerea Gabrielei Firea de taiere a 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, aprobata miercuri

Hotnews Hotnews,
 Propunerea Gabrielei Firea de taiere a 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, aprobata miercuri

Consiliul General a aprobat miercuri propunerea primarului Gabriela Firea de taiere a circa 50 de milioane de lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. continuă pe Hotnews

Detaliul rusinos din biroul Gabrielei Firea. Nu a fost atenta cand a fost filmata si imaginile au ajuns pe internet

Dupa intrarea in faliment a RADET, tot mai multi bucuresteni se plang de lipsa caldurii in apartamente si se intreaba cine va plati factura de caldura, in conditiile in care aceasta lipseste cu desavarsire. Doamna Primar General al Capitalei nu da semne ca ar rezolva aceasta problema, ba mai mult ne demonstreaza ca si dumneaei .

VIDEO Ce parere au de fapt bucurestenii despre Targul de Craciun de peste 1 milion de euro al Gabrielei Firea? Decat sa-i bage in buzunar...

Primaria Capitalei s-a ocupat si anul acesta foarte bine, spune un tanar cand e intrebat de decoratiunile de sarbatori din Bucuresti. Cand i se spune ca au costat circa 2 milioane de euro: Uau! Mi se pare mult daca stam sa ne gandim in ce alte domenii am putea investi acesti bani, raspunde tanarul. Dincolo de bulele din Facebook unde unii internauti sunt contrariati de costuri, mare parte din bucurestenii si vizitatorii targului de Craciun din Capitala apreciaza amenajarile sau gasesc, de fapt, alte probleme cu el: Tragic e ca in postul Craciunului sa fie atatia carnati, sarmale. , spune un cetatean. imi place ca au facut si o promovare superba. Am primit o revista la aeroport. E programul foarte bine pus la punct. in sfarsit incepem sa devenim normali, spune o doamna.

Mesajul Gabrielei Firea pentru colegii din PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aleasa ieri presedinte al PSD Bucuresti, vine cu un mesaj pentru colegii sai din PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )