Libnet.ro
UNICEF

12:15

Propunere-soc! Vacanta mare, luata de acum de elevi! Ideea care da peste cap toate calculele

Antena3 Antena3,
Propunere-soc! Vacanta mare, luata de acum de elevi! Ideea care da peste cap toate calculele

Prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, pune in dezbatere publica propunerea ca elevii sa intre acum in vacanta mare si sa faca orele ramase la vara. continuă pe Antena3

Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare. Ce pedeapsa a primit si de ce

Dupa ce actorul a semnat un acord de recunoastere a faptelor, Florin Petrescu cunoscut pentru rolul lui Axinte de la Vacanta Mare, a fost condamnat la inchisoare. Care a fost motivul condamnarii lui. Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare Axinte a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. in .

Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare cu suspendare

Ion Petrescu, cunoscut pentru rolul Axinte din sketchurile grupului umoristic Vacanta Mare, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Asta dupa ce actorul a semnat un acord de recunoastere a acuzatiilor.

Vestea soc a momentului. Elevii ar putea intra in vacanta de vara in aceasta perioada. Care este motivul

Cresterea expoziva a cazurilor de COVID-19 a dat peste cap intregul sistem sanitar al tarii si toate activitatile care presupun interactiune intre oameni. Una dintre cele mai apasatoare probleme este lipsa paturilor la ATI, un motiv real de ingrijorare pentru autoritati, medici si pacienti. Pentru a stopa raspandirea virsului, prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, a venit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3279 seconds )