Libnet.ro
UNICEF

21:15

Propuneri de modificare a Codului Penal dupa accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Adevărul Adevărul,
Propuneri de modificare a Codului Penal dupa accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Senatorul Robert Cazanciuc a inregistrat, joi, un proiect pentru modificarea Codului Penal in care sustine interzicerea suspendarii pedepsei pentru ucidere din culpa in conditiile in care fapta a avut loc in urma conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului, a unor substante psihoactive ori daca soferul nu detine permis de conducere. continuă pe Adevărul

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier. Soferii, direct inchisoare cu executare

Anuntul vine in urma dezastrului auto produs la inceputul lunii de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier, asa cum il cunosc soferii romani. Accidentul lui Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier! in urma accidentului grav de circulatie pe care Mario Iorgulescu l-a provocat, un tanar de 24 de .

Adela Popescu inca sufera dupa accidentul de acum o luna. Cum a fost surprinsa alaturi de Radu Valcan

Adela Popescu, una dintre gazdele emisiunii Vorbeste Lumea, inca sufera dupa accidentul suferit acum o luna. Cum a fost surprinsa vedeta alaturi de sotul ei, Radu Valcan? Adela Popescu inca sufera dupa accidentul de acum o luna Adela Popescu, una dintre gazdele emisiunii de zi Vorbeste Lumea, de la PRO TV, a avut de tras .

Cum a luat CEC Bank o teapa de 3 milioane de euro. Afaceristul scapat de puscarie dupa masacrarea Codului Penal

Un afacerist oradean si complicele sau, consultant financiar, acuzati de DNA ca au obtinut un credit de 3 milioane de euro girand cu documente masluite in numele Primariei Oradea, au fost achitati de Tribunalul Bihor dupa ce, in 2017, pentru aceeasi fapta, aceeasi instanta i-a condamnat la inchisoare.

Procurorul general al Romaniei, dupa transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate: Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate nu putea fi impiedicat de anchetatori, a declarat procurorul general al Romaniei. Bogdan Licu spune ca nu se puteau pune masuri preventive in acest caz, insa a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )