Libnet.ro
UNICEF

19:15

Propunerile Vioricai Dancila pentru functia de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb - surse

Hotnews Hotnews,
 Propunerile Vioricai Dancila pentru functia de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb - surse

Premierul Viorica Dancila a trimis Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile Romaniei pentru functia de comisar european, si anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat surse politice pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila i-ar fi propus, la Bruxelles, pe Dan Nica si Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Dan Nica, pentru B1.RO: Nu am aceste informatii

EXCLUSIV ONLINE Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri din partea Guvernului Romaniei pentru functia de comisar european, iar cele doua nume inainte ar fi europarlamentarii.

G4Media.ro: Premierul Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile Romaniei de comisar european, acestea fiind Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media. ro mai multe surse politice si guvernamentale. Guvernul nu a raspuns pana la ora difuzarii stirii solicitarilor G4Media. ro.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se nominalizeze pe sine insasi pentru fotoliul de comisar european: Ar fi ceva jenant, fara precedent (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat joi seara, in direct pe B1TV, informatia potrivit careia Viorica Dancila s-ar nominaliza pe sine insasi pentru pozitia de comisar european destinata.

Cristian Preda (PLUS): Presedintele Iohannis, perfect indreptatit sa trimita alte propuneri de comisar european. Am si doua sugestii Dancila i-ar fi propus pe Rovana Plumb si Dan Nica

Fostul europarlamentar Cristian Preda, actual membru PLUS, considera ca presedintele Iohannis este perfect indreptatit sa trimita, la Bruxelles, alte propuneri pentru portofoliul de comisar european, si nu.

Iordache, dupa ce Dragnea a contestat alegerea Vioricai Dancila: Bate campii. Leaga dosarul de Congres. Si-a pierdut calitatea de membru prin condamnare

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca actiunea in instanta depusa de Liviu Dragnea impotriva Vioricai Dancila va fi respinsa, intrucat PSD a modificat legal statutul partidului. Bate campii. Noi nu mai aveam presedinte. Am modificat statutul, apoi am organizat alegeri, a spus Iordache pentru Adevarul, aratand ca Liviu Dragnea incearca, de fapt, sa lege dosarul in care a fost condamnat de statutul PSD.

UPDATE Liviu Dragnea blocheaza in instanta instalarea Vioricai Dancila ca presedinte Codrin Stefanescu: E o chestie de procedura, nu un atac la actuala conducere Presa nu este lasata sa intre in Tribunal (VIDEO)

UPDATE: Reprezentantii mass-media nu sunt lasati sa intre in Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca sedinta, in care fostul presedinte social-democrat Liviu Dragnea contesta alegerea Vioricai Dancila si a lui .

Florin Iordache, dupa ce Liviu Dragnea a atacat in instanta alegerea Vioricai Dancila in fruntea PSD: Bate campii. Si-a pierdut calitatea de membru cand a fost arestat. N-are nicio sansa de castig

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca actiunea depusa in instanta de Liviu Dragnea, prin care acesta contesta procedura prin care Viorica Dancila si Mihai Fifor au fost alesi in conducerea PSD, va fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )