Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prorectorul de la Academia de Politie si-a dat demisia din functie

Antena3 Antena3,
Prorectorul de la Academia de Politie si-a dat demisia din functie

Ministerul Afacerilor Interne solicita demisia rectorului si a prorectorului Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza - Adrian Iacob si Mihail Petrica Marcoci -, cercetati penal de DNA, sub control judiciar,. continuă pe Antena3

Prorectorul Academiei de Politie, cercetat de DNA in cazul amenintarilor jurnalistei Emilia Sercan, si-a dat demisia din functie

Mihail Marcoci a anuntat vineri, dupa discutia cu ministrul Carmen Dan, ca si-a dat demisia din functia de prorector al Academiei de Politie si a mentionat ca isi exprima regretul pentru situatia creata. Ministrul Carmen Dan le-a cerut anterior sefilor de la Academia de Politie pusi sub control judiciar de DNA sa-si prezinte demisiile.

Gabriel Oprea: Am stiut ca sunt tinta, ca totusi, ma pricep si eu putin la politica, chiar daca sunt militar (VIDEO)

In 2016 mi-am dat demisia din functia de senator chiar daca senatorii din toate partidele mi-au spus ca nu trebuie sa o fac, a declarat presedintele UNPR, Gabriel Oprea, intr-o emisiune televizata la B1.

MAI: Rectorul si prorectorul de la Academia de Politie si-au dat demisia

Ministerul Afacerilor Interne solicita demisia rectorului si a prorectorului Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza - Adrian Iacob si Mihail Petrica Marcoci -, cercetati penal de DNA, sub control judiciar,.

Sefii Academiei de Politie, cercetati de DNA in cazul amenintarilor jurnalistei Emilia Sercan, si-au dat demisia

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, a anuntat, vineri, ca, atat rectorul Academiei de Politie, Adrian Iacob, cat si prorectorul Mihail Marcoci au demisionat din functie.

Rectorul si prorectorul Academiei de Politie si-au dat demisia, la cererea ministrului Carmen Dan. Cei doi se afla sub control judiciar, in dosarul deschis dupa ce jurnalista Emilia Sercan a fost amenintata cu moartea

UPDATE: SiAdrian Iacob si-a dat demisia din functia de rectoral Academiei de Politie. Comanda institutiei va fi asigurata, pana la imputernicirea unui nou rector si a unui nou prorector, de.

Ministrul Carmen Dan solicita DEMISIA RECTORULUI si PRORECTORULUI Academiei de Politie, plasati sub control judiciar in dosarul amenintarii cu moartea primita de jurnalista Emilia Sercan / UPDATE: Prorectorul a demisionat

UPDATE: Mihail Marcoci a anuntat ca si-a dat demisia din functia de prorector al Academiei de Politie, dar insista ca el nu a facut presiuni asupra ofiterului care i-a trimis mesajele de amenintare Emiliei.

MAI: Rectorul si prororectorul de la Academia de Politie si-au dat demisia

Ministerul Afacerilor Interne solicita demisia rectorului si a prorectorului Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza - Adrian Iacob si Mihail Petrica Marcoci -, cercetati penal de DNA, sub control judiciar,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )