Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prostituata pe Autostrada Soarelui, din dragoste pentru iubit. Asta e pustoaica, e asa... are mintea slaba

Adevărul Adevărul,
Prostituata pe Autostrada Soarelui, din dragoste pentru iubit. Asta e pustoaica, e asa... are mintea slaba

Traficantii vad in tinerele femei pe care le exploateaza doar surse de venituri constante si usoare, este concluzia procurorilor DIICOT, in cazul unei retele de proxenetism care controla doua parcari pe Autostrada Soarelui. Acolo, fetele minore se prostituau din dragoste pentru proxenet. Nu au nicio consideratie cu privire la sentimentele fetelor de care ei abuzeaza, concluzioneaza anchetatorii. continuă pe Adevărul

Lucrari pe Autostrada Soarelui, pana la ora 15.00

Traficul pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta va fi redirectionat, miercuri, intrucat se vor executa lucrari de reparatii la suprafata carosabila pe benzile numarul unu, informeaza Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane.

Autostrada Bucuresti - Brasov, prioritara pentru infrastructura rutiera din Romania

Autostrada Bucuresti - Brasov este prioritara pentru infrastructura rutiera din tara noastra, a declarat ieri Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in cadrul discutiilor cu autoritatile locale din zonele care urmeaza sa fie tranzitate de aceasta, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, trimis Redactiei.

Erdogan schimba legea in fotbalul din Turcia pentru Lucescu: Vorbesc deja cu ministrul, trebuie discutat si cu cluburile

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ca va discuta cu ministrul Tineretului si Sportului pentru a modifica o lege asa cum a cerut Mircea Lucescu dupa meciul Turciei cu Ucraina, potrivit Pro.

Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Cursurile de invatare a limbii romane pentru cetatenii straini care au obtinut o forma de protectie pe teritoriul tarii noastre se vor desfasura la Scoala Gimnaziala nr. 145 din sectorul 2 al Capitalei, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

Scandal monstru in vestiarul echipei lui Gigi Becali: Fotbalist, exclus din lot pentru ca a marcat la amanta managerului

Spiritele sunt din ce in ce mai aprinse in vestiarul celor de la FCSB! intai, capitanul Denis Alibec a avut un conflict verbal cu Mihai Stoica ceea ce a facut ca MM sa faca un pas.

Ce face un profesor din Bucuresti pentru a-si cunoaste bine elevii: Lucrez intr-o scoala de stat. Am 32 de copii in clasa. Mi-am dat seama ca...

Un profesor din Bucuresti stie ca un joc este cel mai potrivit pentru a aduce zambetul pe fata unui copil. Jocul Cups ii atrage pe copii. Acestia isi dezvolta indemanarea si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )