Protectia Consumatorului: Nu exista dovezi ca virusul SARS-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews
• PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi ca virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), scrie Agerpres.
• Protectia Consumatorului, despre noul studiu privind transmiterea COVID prin paine: Contrazice OMS. Care e, de fapt, riscul contaminarii prin alimente
Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC), Paul Anghel, sustine ca nu exista dovezi potrivit carora coronavirusul s-ar transmite prin consumul de alimente, dupa informatiile aparute recente, potrivit carora virusul ucigas s-ar transmite prin painea neambalata.
• PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi potrivit carora virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), scrie Agerpres.