Libnet.ro
UNICEF

16:45

Protectia datelor si confidentialitatea, lectia din 2020 si tendintele din 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protectia datelor si confidentialitatea, lectia din 2020 si tendintele din 2021

Protectia datelor si confidentialitatea au fost mai importante ca oricand in 2020 din cauza pandemiei de coronavirus care ne-a impins si mai mult activitatea in online. Problemele legate de gestionarea corecta a datelor si respectarea tratamentului acestora, in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea, au devenit centrale pentru managerii IT si managementul organizatiilor. in plus, si atentia din partea organismelor de supraveghere ale Uniunii Europene a crescut pe fondul digitalizarii. continuă pe Ziarul Bursa

PNL si USRPLUS nu isi pot asuma riscul unor alegeri anticipate. Pe fondul gestionarii deficitare a crizei medicale din 2020, popularitatea PNL ar putea scadea in continuare (raport UniCredit)

Estimam ca economia Romaniei ar putea reveni la nivelul de dinaintea pandemiei pana la jumatatea anului 2022, ca urmare a cresterii produsului intern brut PIB) cu aproximativ 3,7% in 2021 si cu 5% in 2022, dupa o contractie de circa 5,5% in 2020, arata un raport publicat miercuri de UniCredit Bank. Consumul privat isi va reveni incepand din vara lui 2021, dupa ce rata somajului va atinge nivelul maxim in primul trimestru din 2021. Investitiile vor fi dominate de cheltuielile cu infrastructura, sustinute de intrari mai mari de fonduri europene, care ar putea acoperi deficitul de cont curent. Anticipam o scadere a deficitului bugetar pana la 7% din PIB in 2021, respectiv 4% din PIB in 2022, mentinand datoria publica sub nivelul de 50% din PIB pana in 2022 si ratingul tarii in categoria recomandata investitiilor.

Expert Forum, despre alegerile din 2020: Transparenta finantarii campaniei a fost scazuta Informatiile despre sursa imprumuturilor si donatiilor, incomplete

Transparenta finantarii campaniei electorale pentru alegerile din 2020 a fost scazuta si este necesara modificarea legislatiei in domeniu, sustine Expert Forum. ONG-ul a prezentat, luni, un raport de observare a alegerilor parlamentare din 5-6 decembrie 2020 in care semnaleaza neregulile dar si propunerile de corectare a acestora.

GRAMPET: Testul economic din 2020 a validat infrastructura strategica pe care am construit-o in ultimii 20 de ani

Anul 2020 a atras provocari economice unice pentru Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Roman GFR), cel mai mare grup feroviar si operator logistic privat din Romania si Europa Centrala si de Est, insa structura de servicii integrate si infrastructura strategica dezvoltata la nivel regional au favorizat revenirea rapida din a doua parte a anului.

Cati romani au murit in primele luni din 2020, comparativ cu 2019 si care au fost principalele cauze. Iata cum a crescut numarul deceselor in timpul pandemiei de COVID-19

Anul 2020 a adus o serie de evenimente neasteptate, iar pandemia de COVID-19 schimbat cursul vietii oamenilor din toata lume. in Romania, primul caz de infectare cu noul coronavirus a fist depistat la data de.

Cati romani au murit in primele 11 luni din 2020 fata de anul anterior. Cauzele de deces

La solicitarea HotNews. ro, Institutul National de Statistica ne-a transmis numarul deceselor pe cauze de deces in primele 11 luni din 2019 si 2020. Cifrele seci arata ca din iunie anul trecut, numarul deceselor creste in fiecare luna tot mai mult fata de luna similara a anului precedent. Cat priveste COVID-19, decesele din cauza acestuia sunt incadrate in categoria deceselor din cauza bolilor aparatului respirator conform Clasificarii Internationale a Maladiilor - Revizia a X-a OMS). in noiembrie 2020 a avut loc o explozie a deceselor din aceasta cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )