Libnet.ro
UNICEF

11:15

Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

Adevărul Adevărul,
Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

La un an de la violentele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anuntat un nou miting pentru 10 august,evenimentul avand un organizator si chiar un imn. Protestul va incepe la ora 17. 00, cand protestatarii se vor strange in Piata Revolutiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI). La ora 19, din fata sediului MAI va incepe un mars spre Guvern. continuă pe Adevărul

Horoscop pentru saptamana 4 - 10 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt in situatii delicate in dragoste, Racii primesc vesti tulburatoare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 4 - 10 august 2019. HOROSCOP BERBEC Kiron vine cu noi lectii de viata ce trebuiesc deslusite.

HOROSCOP 4 august 2019. Berbecii sunt in fata unei explozii de energie, Gemenii sunt lenesi toata ziua

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 4 AUGUST 2019; astazi Luna este tot in Fecioara inainte de a aluneca gratios in Balanta si ne ofera o atmosfera buna pentru a ne pregati noua saptamana, prima completa din .

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 4 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 4 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn -inainte de a atrage atentia asupra ta pentru o eventuala noua iubire, ar trebui sa te privesti pe tine insuti cu mai multa afectiune.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 1 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 1 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn -Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 4 august 2019. Berbecii sunt pe drumul cel bun, Gemenii sunt demni de iubire

Iata pentru DUMINICA 4 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

LOTO 649. Rezultatele extragerii de JOI, 1 AUGUST 2019

Rezultatele extragerii de JOI, 1 AUGUST 2019 Joker: 3 35, 44, 19, 25, 43 Loto 540: 21, 35, 34, 19, 18, 5 NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL.

HOROSCOP complet AUGUST 2019: A venit momentul sa iti asumi riscuri necesare - CAPRICORNII trec printr-o schimbare intensa si profunda

HOROSCOPULlunii August 2019 aduce schimbari importante pentru zodii. HOROSCOP BERBEC - Incepi sa te simti bine din nou. Iulie a fost o luna plina de provocari pentru tine, insa ai reusit sa treci peste.

UPDATE Cazul de la Caracal. Site-ul Institutului de Medicina Legala, tinta a doua atacuri informatice: Va asteptam in numar cat mai mare la protestul din 10 august Demisia, Jos PSD

Site-ul Institutului National de Medicina Legala INML) Mina Minovici a fost tinta a doua atacuri informatice, sambata, astfel ca au aparut mesaje obscene la adresa PSD, precum si un indemn catre romani sa vina in numar cat mai mare la mitingul din 10 august. De asemenea, la cel de-al doilea atac a fost postat si un mesaj prin care se cerea demisia Guvernului.

Dosarul violentelor de la protestul din 10 august va fi instrumentat de DIICOT. Ancheta se reuneste cu cea a presupusei tentative de lovitura de stat

Dosarul in care sunt cercetate violentele jandarmilor de la protestul din 10 august va fi instrumentat de DIICOT, iar ancheta se reuneste cu cea a presupusei tentative de lovitura de stat, au declarat surse judiciare.

Avocatul Gheorghe Piperea: Se pregateste debarcarea Guvernului Dancila, dupa 10 august

Avocatul Gheorghe Piperea sustine ca datele rectificarii bugetare indica faptul ca se pregateste debarcarea Guvernului Dancila, dupa 10 august. Se pregateste debarcarea actualului guvern, dupa 10 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )