Libnet.ro
UNICEF

11:31

Protest 10 august. Protestatarii au inceput sa plece din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Protest 10 august. Protestatarii au inceput sa plece din Piata Victoriei

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua. continuă pe Antena3

Protest 10 august. Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua.

VIDEO Protest 10 august 2019. Pianistul Davide Martello a cantat in Piata Victoriei

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a cantat la protestul diasporei din Piata Victoriei.

Protest 10 august. Mesajul Jandarmeriei: Recomandarea noastra este aceea de a respecta legea si de a comunica deschis si transparent

Un protest de amploare este anuntat pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala, la un an de la manifestatiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu interventia in forta a.

FOTO Protest 10 august 2019. Peste 20.000 de persoane au cerut demisia Guvernului

Peste 20. 000 de persoane au protestat, sambata, in Piata Victoriei. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat ca misiunea institutiei pe care o reprezinta la protestul din 10 august 2019 a fost centrata in primul rand pe dialog.

PROTEST 10 AUGUST! Restrictii de circulatie cu ocazia desfasurarii manifestatiei organizate in Piata Victoriei

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 10 august a. c. , incepand cu orele 14. 30, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul.

Protest 10 august. Cateva mii de persoane au ajuns in Piata Victoriei, cu steaguri si pancarte

Protest 10 august. Primii protestari au ajuns in Piata Victoriei, cu steaguri si pancarte - LIVE, TEXT si VIDEO

UPDATE 15:06A inceputul mitingul in Piata Victoriei, unde s-au strans in jur de 30 de persoane, cu steaguri si pancarte. Organizatorii au declarat ca se asteapta sa participe in jur de 25. 000 de pe.

Protest 10 august. Primii protestari au ajuns in Piata Victoriei, cu steaguri si pancarte. Scandal cu imbranceli intre membrii miscarii rezist - LIVE, TEXT si VIDEO

UPDATE 15:06A inceputul mitingul in Piata Victoriei, unde s-au strans in jur de 30 de persoane, cu steaguri si pancarte. Organizatorii au declarat ca se asteapta sa participe in jur de 25. 000 de pe.

Protest 10 august. Cateva sute de persoane au ajuns in Piata Victoriei, cu steaguri si pancarte. Conflict cu imbranceli intre membrii miscarii rezist - LIVE, TEXT si VIDEO

Protest 10 august in Piata Victoriei. Scene incredibile in fata Guvernului. Rafuiala intre membrii Rezist- LIVE, TEXT si VIDEO

01 Un conflictintre membriiRezist a izbucnit in Piata Victoriei, pe tema implicarii protestarului Dide intr-un incident cu autoritatile care nu pare a fi in logica sustinatorilor ce au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )