Libnet.ro
UNICEF

15:15

Protest la Ambasada Frantei din Bucuresti fata de decorarea primarului Oprescu

România Liberă România Liberă,
Protest la Ambasada Frantei din Bucuresti fata de decorarea primarului Oprescu

Circa 150 de persoane au protestat, joi, in fata Ambasadei Frantei, din Capitala, impotriva deciziei reprezentantei diplomatice de a acorda primarului Sorin Oprescu insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza, informeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE Protest in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti impotriva deciziei de a acorda primarului Sorin Oprescu distinctia Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare

Circa 150 de persoane au protestat joi, in fata Ambasadei Frantei din Capitala, impotriva deciziei reprezentantei diplomatice de a acorda primarului Sorin Oprescu insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza.

Sorin Oprescu, decorat de Ambasada Frantei

Sorin Oprescu a fost decorat, joi seara, la Ambasada Frantei, cu Legiunea de Onoare, informeaza Mediafax.

Sorin Oprescu, decorat de Ambasada Frantei (Foto)

Sorin Oprescu a fost decorat, joi seara, la Ambasada Frantei, cu Legiunea de Onoare, informeaza Mediafax.

Un liceu din Bucuresti promoveaza cultul CRIMINALULUI DE RAZBOI Wass Albert

Pagina oficiala de internet a Liceului Ady Endre din Bucuresti gazduieste mai multe vorbe de duh atribuite lui Wass Albert, condamnat de o instanta din Romania pentru crime de razboi, scrie jurnalistul Dan.

Compozitorul Marcel Dragomir va fi inmormantat, miercuri, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Compozitorul Marcel Dragomir, care a murit luni, la varsta de 70 de ani, va fi inmormantat miercuri, la cimitirul Bellu din Bucuresti.

Studentii cer demisia rectorului de la Universitatea de Arhitectura din Bucuresti si solicita CNSAS sa verifice daca a fost colaborator al Securitatii

Studentii cer demisia de urgenta a rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti, dupa ce instanta a decis ca studentul Dragos Alexandru care a fost exmatriculat trebuie reprimit la cursuri. Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere, totodata, si Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sa verifice daca rectorul Zeno Bogdanescu a fost colaborator al fostei Securitati.

Slash, concert la Arenele Romane din Bucuresti, in luna iunie

Chitaristul american Slash va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie, si va fi insotit de Myles Kennedy The Conspirators, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix.

De ce la fiecare ploaie mai mare cad semafoarele din Bucuresti si cat plateste Primaria Capitalei pentru intretinerea lor, in comparatie cu Viena

La fiecare ploaie sau ninsoare mai mare, zeci de semafoare din Capitala nu mai functioneaza, creand haos in trafic. Potrivit unui raspuns trimis HotNews. ro de Administratia Strazilor Bucuresti, institutie care tine de Primaria Capitalei, motivele pentru cad semafoarele sunt infiltratiile de apa, vechimea cablurilor, furtul capacelor de vizitare si a cablurilor si sobolanilor. Municipalitatea a cheltuit in ultimii 4 ani pentru intretinerea si modernizarea retelei de semafoare circa 20 milioane lei 4,5 milioane euro). In comparatie, Primaria din Viena a cheltuit aceasta suma doar in 2014 pentru aceeasi activitate, insa are ceva mai multe semafoare - 681 fata de 434 in Bucuresti.

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015 Bucuresti. Elevii din Bucuresti afla, joi, ce note au luat la examen

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015. Liceenii din Bucuresti care au sustin examenul vor afla, joi, rezultatele la simulare.

Retailerul de fashion Debenhams a investit 1 mil. euro in magazinul din Bucuresti Mall

Dupa ce au iesit de pe piata romaneasca in urma cu un an si jumatate, britanicii de la Debenhams vor deschide pe 26 martie un department store de 2. 800 metri patrati in centrul comercial Bucuresti Mall, dupa o investitie care depaseste 1 milion de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )