Libnet.ro
UNICEF

21:00

Protest la ambasada Ucrainei din Bucuresti: Manifestantii contesta legea educatiei care desfiinteaza invatamantul in limba materna a minoritatilor(VIDEO)

B1 B1,
Protest la ambasada Ucrainei din Bucuresti: Manifestantii contesta legea educatiei care desfiinteaza invatamantul in limba materna a minoritatilor(VIDEO)

Protest in fata ambasadei Ucrainei la Bucuresti. Cateva zeci de oameni au iesit sambata dimineata in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de noua legea educatiei din Ucraina,. continuă pe B1

Protest la ambasada Ucrainei din Bucuresti: Manifestantii contesta legea educatiei care desfiinteaza invatamantul in limba materna a minoritatilor

Protest in fata ambasadei Ucrainei la Bucuresti. Cateva zeci de oameni au iesit sambata dimineata in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de noua legea educatiei din Ucraina,.

Protest la Ambasada Ucrainei de la Bucuresti. Oamenii sunt revoltati de decizia Kievului de a inchide scolile romanesti

Mai multe persoane protesteaza, sambata, in fata Ambasadei Ucrainei la Bucuresti. Protestatarii cerin strada presedintelui ucrainean Petro Porosenko sa blocheze legea.

Accident teribil in Parcul Tei din Bucuresti. Un copil a fost ranit grav

Un copil ranit in Parcul Tei din Bucuresti a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce si-a fracturat coloana intr-un loc de joaca. Din primele informatii, fetita a cazut, dupa ce o chinga s-.

Ce face un profesor din Bucuresti pentru a-si cunoaste bine elevii: Lucrez intr-o scoala de stat. Am 32 de copii in clasa. Mi-am dat seama ca...

Un profesor din Bucuresti stie ca un joc este cel mai potrivit pentru a aduce zambetul pe fata unui copil. Jocul Cups ii atrage pe copii. Acestia isi dezvolta indemanarea si.

Fenomen spectaculos vizibil din Bucuresti. Ce au vazut oamenii pe cer in aceasta dimineata - VIDEO

Fenomen spectaculos vizibil din Bucuresti. Ce au vazut oamenii pe cer in aceasta dimineata - VIDEO .

Bataie pe o strada din Bucuresti! Politisti si jandarmi filmati in timp ce calca in picioare un sofer baut. Imagini de la fata locului

Bataie cu politisti in trafic pe strazile din Bucuresti! O masina cu numere de Anglia nu a oprit la semnalele politistilor, iar agentii au reusit sa o opreasca abia pe Bulevardul Bucurestii.

Pe americani nu ii considera aici nimeni drept criminali si ocupanti: Ambasada Rusiei la Bucuresti contesta ideea schimbarii numelui parcului F.I.Tolbuhin

Ambasada Rusiei la Bucuresti este nemultumita de faptul ca viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a propus schimbarea numelui numelui Parcului F. Tolbuhin si acuza incercari nejustificate de.

Controale in parcurile din Bucuresti dupa ce o fetita s-a ranit la locul de joaca: Ce nereguli au gasit inspectorii(VIDEO)

Parintii fetei ranite la un loc de joaca din Sectorul 2 al Capitalei isi cauta dreptatea in instanta. Ei vor ca vinovatii sa fie trasi la raspundere. intre timp, au inceput.

Unul dintre CELE MAI SPECTACULOASE obiective din BUCURESTI a fost amenajat pentru public!

Nu stii unde sa mergi in weekend? Trebuie sa stii ca Asociatia Parcul Natural Vacaresti APNV) a deschis prima poteca de vizitare a acestui minunat obiectiv din Capitala, pana acum mai greu.

Stefan Hrusca vine Acasa de Craciun si concerteaza la Teatrul National din Bucuresti pe 18 decembrie! (P)

Asa cum ne-a obisnuit, Stefan Hrusca revine de pe meleaguri indepartate, pentru concertele din cadrul turneului Acasa de Craciun! Vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti, dintre care nu vor lipsi: Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara ninge linistit, Linu-i lin! intalnirea cu publicul bucurestean este programata pe 18 decembrie la Sala Mare a Teatrului National. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage. ro, startickets,ro, bilete. ro si blt. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )