Libnet.ro
UNICEF

22:00

Protest anuntat in Piata Victoriei, duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Hotnews Hotnews,
 Protest anuntat in Piata Victoriei, duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. continuă pe Hotnews

Protest anuntat in Piata Victoriei duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

FOTO Bucurie in Piata Victoriei. Peste 500 de persoane au sarbatorit rezultatele alegerilor. Oamenii au venit cu sticle de vin si sampanie

Peste 500 de persoane s-au adunat duminica seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, pentru a sarbatori prezenta ridicata la referendum si faptul ca va fi validat. De asemenea, acestia isi exprima solidaritatea fata de romanii din diaspora care au stat ore intregi la cozi interminabile, intampinand astfel dificultati in a-si exprima votul. Pe un mare banner scrie Bravo Romania.

VIDEO Miting de solidaritate cu Diaspora in Piata Victoriei.Cateva sute de persoane scandeaza lasati-i sa voteze

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica seara in Piata Victoriei, unde este anuntat un miting de solidaritate cu romanii din Diaspora, care nu au apucat sa voteze.

Aproximativ 1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei din cauza problemelor din diaspora (FOTO)

In jur de 1. 000 de persoane s-au strans, duminica seara, in Piata Victoriei pentru a protesta din cauza problemelor din diaspora, cerandu-se demisia Guvernului, relateaza G4media. Se scandeaza Ole.

Protest anuntat de comunitatea Va vedem din Sibiu fata de modul in care a fost organizat votul in strainatate

Comunitatea Va vedem din Sibiu anunta ca va protesta, duminica seara, peste drum de sediul PSD Sibiu, in zona denumita de ei Zona libera de coruptie, fata de modul in care au fost organizate alegerile in strainatate si in semn de sustinere fata de ce care au stat ore in sir la cozi.

Cutremur in Romania, duminica seara, in zona seismica Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 s-a produs duminica seara, in zona seismica Vrancea. Seismul a fost localizat la adancimea de 139 de km si s-a produs la ora locala 21. Anul trecut, cel mai puternic sei.

Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Liviu Dragnea va face un anunt cu privire la candidatul PSD la alegerile prezidentiale, duminica seara, dupa ce se va inchide votul pentru alegerile europarlamentare. Surse politice infirma faptul ca liderul PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )