Libnet.ro
UNICEF

11:31

Protest in Capitala impotriva ordinului prin care vor fi ucisi peste 200 de ursi si lupi (VIDEO)

B1 B1,
Protest in Capitala impotriva ordinului prin care vor fi ucisi peste 200 de ursi si lupi (VIDEO)

Protest in Capitala pentru drepturile animalelor! Peste 100 de activisti au iesit in strada, dupa ce ministrul Mediului a semnat ordinul care da posibilitatea ca peste 140 de ursi si lupi sa fie. continuă pe B1

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectul prin care Gabriela Firea urma sa acorde inca 25.000 de vouchere de 500 lei pentru achizitia de biciclete

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectul prin care primarul Gabriela Firea urma sa acorde inca 25. 000 de vouchere de 500 lei pentru achizitia de biciclete. PNL si USR au votat impotriva, argumentand ca intai primaria trebuie sa faca piste pentru biciclete.

Firmele care vor merge in strainatate in misiuni economice - alese de catre CCIR

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) intentioneaza sa incheie un protocol cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) prin care pregatirile misiunilor economice si companiile care vor participa sa fie decise de Camera, pentru ca este ilegal ca secretarii de stat sa le aleaga, a anuntat, ieri, ministrul de resort Ilan Laufer, intr-o conferinta de presa.

Varsovia nu a propus masuri prin care sa raspunda ingrijorarilor cu privire la statul de drept

Vicepresedintele Comisiei Europene CE) Frans Timmermans a anuntat, ieri, ca Varsovia nu a propus vreo masura prin care sa raspunda ingrijorarilor cu privire la statul de drept, in cadrul ultimelor discutii cu Bruxellesul despre reformele judiciare controversate intreprinse in Polonia, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Remesh, proiectul prin care bannerele publicitare sunt transformate in obiecte utile

Remesh este un proiect al organizatiei Ateliere fara Frontiere, prin care se acorda o noua sansa persoanelor defavorizate, dar si deseurilor publicitare. Mai exact, Remesh este un atelier in care persoane cu probleme de integrare socio-profesionala.

Victorie a cetatenilor de pe strada Mantuleasa: Instanta a anulat planul urbanistic prin care Primaria Capitalei a aprobat construirea unui bloc de 5 etaje in zona protejata

Tribunalul Bucuresti a anulat pe 29 august Planul Urbanistic Zonal prin care Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat construirea unui bloc de 5 etaje 25 metri inaltime) pe strada Mantuleasa, zona protejata, unde se afla mai multe cladiri de patrimoniu vechi de peste 100 de ani. Decizia poate fi atacata cu recurs.

Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza PNDL

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, sa retraga proiectul de lege prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), despre care a spus ca este o tentativa de supunere a acestora, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Leoreanu (PNL): Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza controversatul PNDL; o incercare de supunere a acestora

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, sa retraga proiectul de lege prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala, despre care a spus ca este o tentativa de supunere a acestora si o bataie de joc la adresa celorlalti bugetari.

Firmele romanesti care vor sa faca afaceri peste hotare asteapta ponturi de la diplomatii romani

Firmele romanesti care vor sa faca afaceri peste hotare asteapta de la diplomatii romani sa vina cu niste actiuni concrete, niste ponturi, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, citat de Agerpres.

Politic show:Ce spun judecatorii din Romania despre legile PSD care vor sa controleze Justitia;Basescu: La Bucuresti si Chisinau vorbim aceeasi limba, impartasim aceeasi cultura;Modelul francez si reforma justiei romanesti

De ce spune Mihai Tudose ca nu are card si primeste banii in plic. Dupa multinationale si administratorii Pilonului II de pensii, a venit randul bancilor, acuzate de premierul Mihai Tudose. Deriva la nivel inalt a politicilor de resurse umane in sanatate. Zilele trecute, invitat intr-o emisiune televizata, ministrul sanatatii, domnul Florian Bodog, face o radiografie a starii sistemului de sanatate din Romania, pe care momentan il are in coordonare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )