Libnet.ro
UNICEF

12:00

Protest al elevilor in fata Guvernului. Tinerii cer solutii pentru desfasurarea noului an scolar Ludovic Orban: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei (VIDEO)

B1 B1,
Protest al elevilor in fata Guvernului. Tinerii cer solutii pentru desfasurarea noului an scolar Ludovic Orban: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei (VIDEO)

Elevii au protestat, luni, in fata Guvernului, cerand solutii pentru noul an scolar. Mai sunt cateva saptamani pana la redeschiderea scolilor si elevii solicita autoritatilor sa prezinte un plan concret. continuă pe B1

Elevii protesteaza in fata Guvernului si cer solutii pentru noul an scolar

Mai sunt cateva saptamani pana la redeschiderea scolilor si elevii cer autoritatilor sa prezinte un plan concret privind anul scolar 2020-2021. in acest context, reprezentanti ai Asociatiei Elevilor din Bucuresti vor protesta in fata Guvernului si vor cere sa li se prezinte solutii concrete pentru noul an scolar, conform Digi24.

Protest al elevilor in fata Guvernului! Acestia cer autoritatilor sa faca lumina in cazul inceperii anului scolar

Este protest la Guvern. Elevii au iesit in strada sa traga un semnal de alarma cu privire la faptul ca mai este doar o luna pana la inceperea anului scolar si inca nu se stie in ce conditii se vor desfasura cursurile.

Elevii protesteaza la Guvern si cer solutii pentru noul an scolar 2020-2021

Protest in fata Guvernului al reprezentantilor elevilor. Mai sunt cateva saptamani pana la redeschiderea scolilor si elevii cer autoritatilor sa prezinte un plan concret privind anul scolar 2020-2021. in acest context, reprezentanti ai Asociatiei Elevilor din Bucuresti vor protesta in fata Guvernului si vor cere sa li se prezinte solutii concrete pentru noul an scolar.

Fata Andreei Esca, mesaj superb pentru Mario Fresh. Ce i-a transmis Alexia Eram, dupa 4 ani de relatie

Moment placut in familia Andreei Esca, poate chiar de sarbatoare! Fiica sa a implinit patru ani de relatie cu Mario Fresh, asa ca tanara a scris un mesaj emotionant pe retelele de socializare. Cantaretil nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns imediat. Alexia Eram si Mario Fresh, 4 ani de relatie. I-a scris un .

Nicusor Dan propune solutii pentru decongestionarea traficului dn Capitala

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei continua prezentarea solutiilor pe care le propune pentru rezolvarea traficului din cel mai aglomerat oras al tarii, informeaza Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )