Libnet.ro
UNICEF

05:45

PROTEST EXTREM la Primaria Sectorului 5: doi barbati au amenintat ca-si dau foc.

România Liberă România Liberă,
PROTEST EXTREM la Primaria Sectorului 5: doi barbati au amenintat ca-si dau foc.

Doi barbati care amenintau ca se sinucid in fata Primariei Sectorului 5 din Capitala au fost ridicati de fortele de ordine, potrivit Realitatea. net. Unul dintre ei a suferit un infarct, chiar dupa ce a fost condus in sediul Primariei, iar medicii de pe ambulanta l-au reuscitat, apoi l-au dus la spital. Protestatarii aveau o butelie cu gaz si sticle cu benzina si amenintau ca-si dau foc, pentru ca primarul Marian Vanghelie refuza de un an sa-i primeasca in audienta. continuă pe România Liberă

Protest impotriva primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca isi dau foc. Unul dintre protestatari a decedat

Doi barbati au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie. Unul dintre cei doi barbati a acuzat dureri cardiace si a primit ingrijiri medicale, insa el a decedat la Spitalul Coltea, desi echipajele medicale au incercat mai mult timp sa il resusciteze, relateaza Mediafax.

Scandal la usa lui Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca-si dau foc. Unul dintre ei a decedat

50 - Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei a deschis o ancheta privind decesul protestatarului care a amenintat ca-si da foc in fata Primariei sectorului 5 Bucuresti, informeaza Mediafax.

Scandal in fata primariei sectorului 5. Doi barbati amenintau ca-si dau foc

Doi barbati au protestat in fata primariei sectorului 5, amenintand ca isi dau foc daca primarul Marian Vanghelie nu-i primeste in audienta. in cele din urma, barbatii au fost imobilizati de politie.

Primaria sectorului 5: Nicio cererere de audienta nu a fost inregistrata din partea ...

Nicio cerere de audienta nu a fost inregistrata la Primaria sectorului 5 din partea celor doi protestatari, iar Politia Locala, pompierii si reprezentantii politiei nationale au intervenit conform procedurilor standard, dupa negocierile esuate, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat de luni al Primariei sectorului 5, doi cetateni, unul domiciliat in sector Ecaterin Teodor Georoceanu), celalat in comuna Mogosoaia, judetul Ilfov Mihai Bistran) au ales sa .

Protest in fata primariei lui Marian Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca isi dau foc. Unul a murit la spital

15: Barbatul cu probleme cardiace a murit la spital, in ciuda eforturilor medicilor de a-l mentine in viata. La Primaria Sectorului 5 a fost gasit un pacient de 50 de ani. Acuza dureri toracice, nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )