Libnet.ro
UNICEF

09:15

Protest fata de prezenta lui Adrian Nastase la Teatrul din Craiova: Nastase, stai acasa!

Adevărul Adevărul,
Protest fata de prezenta lui Adrian Nastase la Teatrul din Craiova: Nastase, stai acasa!

Craiovenii sunt invitati la un protest inedit, anuntat pe Facebook, fata de prezenta lui Adrian Nastase la intalnirile SpectActor, care se organizeaza la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova. Evenimentul urmeaza sa aiba loc duminica, pe 14 iunie. continuă pe Adevărul

Pamflet adresat lui Radu Banciu, pe blogul lui Adrian Nastase: De patru ani ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu' maica-ta?

Adrian Nastase a publicat pe blogul personal un pamflet la adresa realizatorului tv Radu Banciu, intitulat Ba, jigodie. Nastase scrie ca Acesta e un pamflet. Ba, jigodie, de patru ani, ma insulti si imi jignesti familia - sotia, copiii - pentru ca ai frustrari cu Ceausescu. Probabil ca ai pitici pe creier. Incearca, ba, si cu medicamente. Ce ai facut tu, ba, in viata ca sa ma judeci pe mine si pe altii. Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara? Strangi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticla, ba gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Ba, intre tine si Tapalaga, il aleg intotdeauna pe Tapalaga. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urasti pe toti.

Adrian Nastase, atac la un jurnalist B1 TV: Bai, jigodie! Gunoiule, traiesti intr-o hazna

Fostul premier Adrian Nastase a lanstat un atac virulent la adresa unui jurnalist B1 TV, fara a-i pomeni, insa, numele. intr-un text pe blogul sau, pe care il defineste inca de la inceput ca un pamflet, Nastase jigneste jurnalistul pentru ca acesta l-a acuzat timp de patru ani de furt.

Adrian Nastase: Am fost de parere ca Basescu nu trebuia hartuit cu actiuni penale in timpul mandatelor. De ce acelasi tip de rationament nu putea fi aplicat si in cazul premierului Ponta?

Fostul premier, Adrian Nastase, comenteaza pe blogul sau situatia lui Victor Ponta, facand o comparatie cu fostul presedinte, Traian Basescu. El este de parere ca acuzatiile penale impotriva premierului ar.

Adrian Nastase: Nu suntem capabili de coabitare politica

Adrian Nastase scrie pe blogul personal, in contextul actualei crize politice, ca partidele nu sunt capabile de coabitare politica si nu considera ca foloseste cuiva acest scandal ce creeaza instabilitate.

Radu Banciu, despre Adrian Nastase: Romania a trecut printr-o perioada de Ev Mediu, cu acest om calare pe grumazul natiunii

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre fostul premier Adian Nastase care i-a transmis un raspuns pe blogul personal, referitor la podul de la Calafat - Vidin. De doua.

Radu Banciu, despre Adrian Nastase: Romania a trecut printr-o perioada de Ev Mediu, cu acest om calare pe grumazul natiunii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre fostul premier Adian Nastase care i-a transmis un raspuns pe blogul personal, referitor la podul de la Calafat - Vidin. De doua.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )