Libnet.ro
UNICEF

23:00

Protest inedit pentru Rosia Montana: Activistii au dus saci cu bani in fata Guvernului

Adevărul Adevărul,
Protest inedit pentru Rosia Montana: Activistii au dus saci cu bani in fata Guvernului

Protestul a avut loc dupa ce Guvernul a cerut suspendarea procedurii de includere a Rosiei Montana in UNESCO, motivand ca procesul cu Gabriel Resources nu s-a terminat si ca aceasta companie cere despagubiri de 4,4 miliarde de dolari pentru blocarea proiectului minier. continuă pe Adevărul

Noi proteste pentru Rosia Montana

Activistii Salvati Rosia Montana cheama din nou cetatenii la proteste, pentru apararea Rosiei Montane, dupa ce Guvernul Romaniei a blocat procedura de includere a Rosiei Montane in lista siturilor UNESCO, conform comunicatului de presa remis redactiei.

Protest in Piata Universitatii, pentru Rosia Montana. Tradarea de tara in aur se masoara! (FOTO)

Circa 200 de oameni protesteaza in Piata Universitatii din Capitala impotriva deciziei Guvernului de a opri procedura de includere a Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO, fara dezbatere publica sau anunt.

Corina Suteu: Blocarea dosarului Rosia Montana la UNESCO, un gest iresponsabil: Rosia Montana nu este mostenirea vreunei corporatii

Blocarea dosarului Rosia Montana la UNESCO in anul Centenarului reprezinta un gest iresponsabil si spune multe despre calitatea anumitor politicieni si despre patriotismul real al acestora, afirma fostul ministru al Culturii, Corina Suteu, cea care a trimisdosarul pentru inscrierea in patrimoniul UNESCO.

Petitie adresata Comitetului UNESCO, in care se cere pastrarea dosarului Rosia Montana pe agenda

O petitie care se adreseaza Comitetului UNESCO cere membrilor acestuia sa pastreze dosarul Rosia Montana pe agenda reuniunii ce va avea loc la finalul acestei luni, dupa ce Guvernul Dancila a decis sa opreasca procedura de includere a localitatii in.

Manifestatie pentru Rosia Montana, vineri, n Capitala, dupa ce Guvernul Dancila a stopat procedura de includere a zonei n patrimoniul UNESCO

O manifestatie de sustinere a conservarii Rosiei Montane este anuntata pentru vineri, in Piata Universitatii din Capitala, dupa ce Guvernul ar fi oprit procedura de includere a zonei in patrimoniul UNESCO, fara dezbatere publica sau anunt prealabil. De asemenea, aproape 4. 000 de oameni au semnat o petitie online prin care cer UNESCO sa pastreze pe agenda dosarul zonei Rosia Montana, spunand ca reprezentantii Romaniei care au cerut retragerea dosarului nu vorbesc in numele lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )