Libnet.ro
UNICEF

15:30

Protest la Parchetul General dupa ce iCCJ a anuntat ca retrimite Dosarul Mineriadei la procurori

B1 B1,
Protest la Parchetul General dupa ce iCCJ a anuntat ca retrimite Dosarul Mineriadei la procurori

Membrii Asociatiei 21 Decembrie protesteaza miercuri in fata Parchetului General, dupa anuntul conform caruia Dosarul Mineriadei a fost retrimis de inalta Curte de Casatie si Justitie la. continuă pe B1

Traian Basescu, un nou dosar la Parchetul General

Traian Basescu este vizat intr-un nou dosar la Parchetul General. Acest dosar vizeaza un posibil fals in declaratii si este disjuns din cel clasat cu Casunanu si spalarea de bani. Stire in.

Ultima ora! Decizia judecatorilor in Dosarul Mineriadei! Mai multe probe sunt nule

Dosarul Mineriadei din 1990 a fost intors la Parchetul General, dupa doi in care a stat pe masa judecatorilor de la Instanta Suprema. inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis, miercuri, dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General. inalta Curte a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu [] .

Lovitura: Curtea Suprema de Justitie retrimite Dosarul Mineriadei la Parchet

UPDATE Dosarul a fost trimis in judecata in urma cu doi ani de zile, iar magistratii Instantei Supreme au decis sa-l trimita inapoi pe masa procurorilor. Nu este o decizie definitiva, ea poate fi.

Culisele scandalului de la Parchetul General. Cum a fost ales Bogdan Licu

Sectia pentru procurori din cadrul CSM da explicatii in scandalul numirii lui Bogdan Licu in functia de procuror general interimar, dupa pensionarea lui Augustin Lazar. Sectia spune ca alegerea a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )