Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protest pentru parcul Drumul Taberei: Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada

B1 B1,
Protest pentru parcul Drumul Taberei: Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada

Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada, pentru a protesta fata de situatia Parcului Drumul Taberei. inchisa de mai bine de doi ani, singura oaza de verdeata din zona Moghioros,. continuă pe B1

Protest pentru parcul Drumul Taberei: Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada (VIDEO)

Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada, pentru a protesta fata de situatia Parcului Drumul Taberei. inchisa de mai bine de doi ani, singura oaza de verdeata din zona Moghioros,.

Protest impotriva primarului sectorului 6, liberalul Rares Manescu: Nu si-a respectat promisiunea privind parcul Drumul Taberei (VIDEO)

Primarul sectorului 6, liberalul Rares Manescu, este sub asaltul cetatenilor, nemultumiti ca nu si-a respectat promisiunile referitoare la deschiderea parcului din Drumul Taberei, informeaza B1 TV. Parcul, care.

Despagubiri de 5.000 de euro pentru fiica lui Marcel Tundrea, gorjeanul care a stat 12 ani in inchisoare fara sa fie vinovat

Fiica lui Marcel Tundrea, gorjeanul care a stat 12 ani in inchisoare dupa ce a fost condamnat pe nedrept, a primit 5. 000 de euro despagubire pentru suferinta tatalui sau. Femeia solicitase 12 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )