Libnet.ro
UNICEF

01:06

Protest in Piata Mihai Viteazul fata de modificarile la legile Justitiei

Adevărul Adevărul,
Protest in Piata Mihai Viteazul fata de modificarile la legile Justitiei

Aproximativ 50 de craioveni protesteaza in acest moment in Piata Mihai Viteazul si cer demisia liderilor celor doua Camere si retragerea legilor Justitiei din Parlament. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu: Vom merge cu modificarile la Legile Justitiei asa cum am promis, ca pana pe 21 decembrie sa fie votat tot pachetul si trimis la Cotroceni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat joi seara, la Antena 3, ca se intentioneaza ca pana pe data de 21 decembrie sa fie votat de Parlament intreg proiectul de modificare a Legilor Justitiei si trimis spre promulgare sefului statului.

Codrin Stefanescu: Mergem cu modificarile la Legile Justitiei asa cum am promis, pana pe 21 decembrie sa fie votat tot pachetul si trimis la Cotroceni/ Vom schimba din statul are dreptul in are obligatia de a se indrepta impotriva magistratului; a fost u

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat joi seara, la Antena 3, ca se intentioneaza ca pana pe data de 21 decembrie sa fie votat de Parlament intreg proiectul de modificare a Legilor Justitiei si trimis spre promulgare sefului statului. El a anuntat de asemenea ca PSD a decis sa rectifice amendamentul adoptat cu o zi in urma in Comisia speciala al lui Iordache referitor la raspunderea magistratilor: astfel, legat de cum se va indrepta statul impotriva magistratilor ce comit erori judiciare, formularea va fi schimbata din statul are dreptul in statul are obligatia.

Ciolos spune ca a avut o intrebedere informala cu Departamentul de Stat al SUA, dupa reactia privind Legile Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca a petrecut cateva zile la Washington, programul sau incluzand si o intrevedere informala la Departamentul de Stat al SUA, dupa semnalul de alarma pe care oficialii americani l-au transmis in legatura cu modificarile la Legile Justitiei, relateaza Agerpres.

Ciolos spune ca a avut o intrevedere informala cu Departamentul de Stat al SUA, dupa reactia privind Legile Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca a petrecut cateva zile la Washington, programul sau incluzand si o intrevedere informala la Departamentul de Stat al SUA, dupa semnalul de alarma pe care oficialii americani l-au transmis in legatura cu modificarile la Legile Justitiei, relateaza Agerpres.

Ciolos a petrecut Ziua Nationala in SUA: Am avut o intrevedere la Departamentul de Stat, dupa semnalul de alarma pe care l-a transmis in legatura cu Legile Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos a fost de 1 Decembrie la Washington, acolo unde s-a intalnit cu membrii comunitatii romanesti la receptia organizata de Ambasada Romaniei, dar a avut intrevederi si la Departamentul de Stat, dupa ce oficialii americani au criticat legile Justitiei pregatite in Parlament.

Steluta Cataniciu: ALDE nu sustine prevederile privind raspunderea magistratilor adoptate de comisia parlamentara privind Legile Justitiei

ALDE nu sustine prevederile privind raspunderea magistratilor adoptate de comisia parlamentara privind Legile Justitiei, deoarece le considera inoperante .

Codrin Stefanescu, despre legile Justitiei: Mergem pana la capat. Cu astia care au distrus tara nu negociem nimic

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca partidul din care face parte este determinat sa mearga pana la capat cu legile Justitiei si ca nu exista loc de negocieri cu cei care au distrus tara.

Codrin Stefanescu, despre legile Justitiei: Mergem pana la capat. Cu astia care au distrus tara nu negociem nimic

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca partidul din care face parte este determinat sa mearga pana la capat cu legile Justitiei si ca nu exista loc de.

VIDEO FOTO Aproximativ 2.000 de oameni au protestat vineri seara, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala: Firea, nu uita, asta nu e piata ta!, De sarbatori, fara dictatori

Bucurestenii au iesit din nou in strada vineri, de Ziua Nationala, pentru a protesta impotriva modificarilor aduse de PSD-ALDE la Legile Justitiei si Codul Fiscal. In ciuda ploii, in jur de 2. 000 de persoane au manifestat in total pe parcursul serii in Piata Victoriei din Capitala. Punctul maxim al protestului a fost dupa ora 19. 00, cand cei aproximativ 1. 500 de manifestanti aflati la acel moment in piata au cantat imnul si au aplaudat. Firea, nu uita, asta nu e piata ta!, De sarbatori, fara dictatori, PSD, ciuma rosie!, Justitie, nu coruptie!, Asta e tradare, nu e guvernare!, Tradatorii! Demisia! - au fost scandarile care s-au auzit in piata.

VIDEO FOTO Aproximativ 2.000 de oameni au protestat vineri seara, pe ploaie, in Piata Victoriei din Capitala: Firea, nu uita, asta nu e piata ta!, De sarbatori, fara dictatori!

Bucurestenii au iesit din nou in strada vineri, de Ziua Nationala, pentru a protesta impotriva modificarilor aduse de PSD-ALDE la Legile Justitiei si Codul Fiscal. In ciuda ploii, in jur de 2. 000 de persoane au manifestat in total pe parcursul serii in Piata Victoriei din Capitala. Punctul maxim al protestului a fost dupa ora 19. 00, cand cei aproximativ 1. 500 de manifestanti aflati la acel moment in piata au cantat imnul si au aplaudat. Firea, nu uita, asta nu e piata ta!, De sarbatori, fara dictatori!, PSD, ciuma rosie!, Justitie, nu coruptie!, Asta e tradare, nu e guvernare!, Tradatorii! Demisia! - au fost scandarile care s-au auzit in piata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )