Libnet.ro
UNICEF

12:00

Protest in Piata Universitatii, pentru rezolvarea CRIZEI din sistemul medical

România Liberă România Liberă,
Protest in Piata Universitatii, pentru rezolvarea CRIZEI din sistemul medical

Vineri seara, la ora 19, in Piata Universitatii incepe un protest generat de criza din sistemul de sanatate romanesc. continuă pe România Liberă

Protest in centrul Bucurestiului pentru rezolvarea CRIZEI din sistemul medical

Vineri seara, la ora 19, in Piata Universitatii incepe un protest generat de criza din sistemul de sanatate romanesc.

Protest in Piata Universitatii din Capitala. Sute de persoane acuza Ministerului Sanatatii si autoritatile pentru lipsa de masuri in cazul dezinfectantilor diluati (VIDEO)

Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii, fata de probleme din sistemul medical si lipsa masurilor luate de autoritati. Situatia dezastruoasa din sanatate scoate oamenii.

LIVE Protest in Piata Universitatii fata de Hexi Pharma. Aproximativ 400 de oameni, in strada. Iohannis:Astept de la Minister un plan clar de masuri de urgenta

Scandalul dezinfectantilor diluati, declansat de anchetele jurnalistice ale Gazetei Sporturilor, a luat amploare, iar societatea civila si-a exprimat dorinta de a iesi in strada vineri, 6 mai, incepand cu ora 19. 00, in Piata Universitatii, la Fantani. in mediul online, peste 2. 500 de persoane au spus ca vor participa la protest.

Protest fata de Hexi Pharma. 500 de oameni, in mars spre Ministerul Sanatatii. Iohannis:Astept un plan clar de masuri de urgenta

Scandalul dezinfectantilor diluati, declansat de anchetele jurnalistice ale Gazetei Sporturilor, a luat amploare, iar societatea civila si-a exprimat dorinta de a iesi in strada. Numarul protestatarilor din Piata Universitatii a ajuns, vineri seara, la aproape doua ore de la inceperea manifestatiei, la aproximativ 500.

FOTO VIDEO Protest fata de Hexi Pharma. Sute de oameni au iesit in strada, vineri seara, in Capitala. Iohannis:Astept un plan clar de masuri de urgenta

Scandalul dezinfectantilor diluati, declansat de anchetele jurnalistice ale Gazetei Sporturilor, a luat amploare, iar oamenii au iesit in strada, vineri seara, in mai multe orase din tara. in Capitala, numarul protestatarilor din Piata Universitatii a ajuns la aproximativ 700.

Protest fata de Hexi Pharma. Sute de oameni au iesit in strada, vineri seara, in Capitala. Iohannis:Astept un plan clar de masuri de urgenta FOTO VIDEO

Scandalul dezinfectantilor diluati, declansat de anchetele jurnalistice ale Gazetei Sporturilor, a luat amploare, iar oamenii au iesit in strada, vineri seara, in mai multe orase din tara. in Capitala, numarul protestatarilor din Piata Universitatii a ajuns la aproximativ 700.

Fenomenul Piata Universitatii: Marturiile lui Dumitru Dinca si Teodor Maries

Doi anonimi, Dumitru Dinca si Teodor Maries, amandoi revolutionari din 21 decembrie 1989, ulterior fondatori ai Aliantei Poporului, au generat Fenomenul Piata Universitatii incepand cu 22 aprilie 1990.

Cat de repede vei muri pe fiecare planeta din Sistemul Solar, fara un costum special

Neil DeGrasse Tyson explica intr-un videoclip de pe YouTube cat de repede ar putea muri oamenii pe fiecare planeta din Sistemul Solar. Spatiul nu este extrem de primitor cu oamenii, iar fara un costum special, moartea este un lucru sigur. insa ceea ce nu multi oameni cunosc in prezent este felul in care moartea se [].

EurActiv.ro: Dan Condrea, seful Hexi Pharma, castiga foarte multi bani din sistemul sanitar si cu alta firma, ce face curatenie in Institutul Oncologic

Pe langa Hexi Pharma, o alta firma cu care omul de afaceri Dan Alexandru Condrea ia foarte multi bani din sistemul sanitar este Medical Cleaning SRL, scrie EurActiv. ro.

MAI. 50.000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera, mobilizati pentru alegerile locale din 5 iunie

Comisia Tehnica Centrala pentru coordonarea activitatilor de organizare a alegerilor locale a fost convocata, joi, la sediul MAI, sedinta avand loc in sistem videoconferinta cu prefectii si membrii Comisiilor tehnice judetene. Toba a aprobat un Plan general de masuri. Astfel, pentru alegerile locale din 5 iunie, vor fi mobilizati 50. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera, dintre care peste 30. 000 vor asigura paza si protectia sediilor birourilor electorale si ale celor 18. 616 sectii de votare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )