Libnet.ro
UNICEF

23:00

Protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 19.00: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor!

Hotnews Hotnews,
 Protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 19.00: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor!

Organizatia Coruptia ucide a anuntat marti, pe Facebook, protestul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei, incepand cu ora 19. 00, dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificarea legii. continuă pe Hotnews

Protest in Piata Victoriei, incepand cu ora 19.00: Oprim codul penalilor!

Organizatia Coruptia ucide a transmis marti, pe Facebook, protestul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei, incepand cu ora 19. Anuntul vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificarea legii.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand: Oprim codul penalilor!

Un protest organizat de Comunitatea Coruptia ucide, sub sloganul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, are loc, marti seara, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestatia vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19.00: Oprim codul penalilor!

Comunitatea Coruptia ucide a transmis marti, pe Facebook, un anunt privind organizarea unui protest,Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19. Anuntul vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

Un nou PROTEST in Piata Victoriei: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor! (FOTO)

50Cateva zeci de persoane s-au adunat marti seara in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Hotii stau la puscarie, in democratie, Mars afara, tradatori de.

Nou PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor!

Un nou protest va avea loc in PIata Victoriei, marti, la ora 19:00. Manifestantii se vor aduna pentru a protesta impotrivia deciziei Senatului de a adopta in regim de urgenta modificarea legislatiei.

Moment emotionant la protestul din Piata Victoriei: Ce s-a intamplat in fata Guvernului

Un moment emotionant a avut loc marti seara la protestul din Piata Victoriei. Cei aproximativ 1. 000 de oameni care au iesit sa protesteze fata de modificarile aduse la Codul penal au tinut un moment de.

Protestatarii din Piata Victoriei au tinut un moment de reculegere pentru tanarul mort in asteptarea unui transplant pulmonar

Cateva sute de oameni au protestat marti seara in Piata Victoriei din Capitala fata de modificarile aduse Codului Penal. Ei au tinut un moment de reculegere in memoria lui Calin Farcas, tanarul de 29 de ani din Brasov care a murit dupa ce a asteptat doi ani sa primeasca un nou plaman.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )