Libnet.ro
UNICEF

23:00

Protest de primavara cu flori la Piata Victoriei: REZIST. Se anunta cea mai mare manifestatie pentru copii, o lectie de DEMOCRATIE si educatie CIVICA (FOTO)

B1 B1,
Protest de primavara cu flori la Piata Victoriei: REZIST. Se anunta cea mai mare manifestatie pentru copii, o lectie de DEMOCRATIE si educatie CIVICA (FOTO)

Protestele din Romania continua, iar vineri se implinesc 18 zile de proteste consecutive. in toata tara si in Capitala, protestele au fost pasnice, oamenii iesind in strada pentru a-. continuă pe B1

Ziua 18 de proteste: Cu flori de primavara la Piata Victoriei

Cateva zeci de persoane s-au adunat, vineri dupa-amiaza, in Piata Victoriei din Capitala, in cea de a optsprezecea zi de manifestatii antiguvernamentale.

Parintii revoltati nu sunt descurajati de cei care ii critica pentru ca isi aduc copiii la protest: Duminica se anunta Cea mai mare lectie deschisa cu tema civism, in strada

Unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale ultimelor zile a fost cei al parintilor care isi aduc copiii la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. Astfel, Autoritatea Nationala pentru Protectia Dr.

Mircea Badea anunta ca va sesiza Protectia Copilului pentru orice copil care va fi adus la protest in Piata Victoriei: Din nefericire, asta nu se sanctioneaza cu puscaria, asa cum eu mi-as fi dorit

Mircea Badea a anuntat miercuri seara, in emisiunea sa, ca va sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului daca la protestul din week-end, din Piata Victoriei vor mai veni parinti.

VIDEO |Vrem sa muncim, nu sa va pazim. Protestatarii din Piata Victoriei le transmit guvernantilor ca nu au scapat de protestul REZIST

Protestatarii rezista in continuare in Piata Victoriei din Bucuresti si transmit ca vor iesi in strada in continuare, neavand incredere in spusele celor din Parlament si in promisiunile date in legatura cu Ordonantele 13 si 14.

Un nou protest antiguvernamental la care parintii sunt chemati cu copiii, programat sambata in Piata Victoriei din Capitala

Un nou protest antiguvernamental la care parintii sunt asteptati cu copiii este anuntat pe Facebook, pentru sambata, in Piata Victoriei din Capitala. Anuntul are loc in contextul in care Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si a Adoptiei a solicitat directiilor din subordine sa comunice daca si cate plangeri au fost primite in legatura de persoane care au mers insotite de copii la protestele din ultima perioada.

POLITIA a inceput sa-i INTIMIDEZE pe manifestanti: Antreprenorul CU BIROUL LA PROTEST, SOMAT sa plece din Piata Victoriei (VIDEO)

Andrei Rosu, protestatarul care si-a mutat biroul in Piata Victoriei pentru a putea sa lucreze si sa manifesteze la adresa guvernului in paralel, a fost somat de politisti joi dimineata pentru a.

Aproximativ 100 de persoane in Piata Victoriei, in cea de a 16-a zi de proteste. La Palatul Cotroceni, tot 100 de oameni

Aproximativ 100 de persoane se afla, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, in cea de a saisprezecea zi de proteste antiguvernamentale. Tot 100 de oameni protesteaza, pentru a 11-a zi consecurtiv, in fata Palatului Cotroceni.

A 16-a zi de proteste. Aproximativ 400 de persoane in Piata Victoriei si 100 de oameni, la Palatul Cotroceni

Numar mic de oameni la protestul organizat, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, in cea de-a 16-a zi de proteste antiguvernamentale. Aproximativ 100 de oameni protesteaza, pentru a 11-a zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni.

Ziua a 17-a de proteste. in Piata Victoriei s-au strans cateva sute de oameni. in fata Palatului Cotroceni se cere demisia lui Iohannis

Cateva sute de persoane s-au adunat, joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, in cea de-a 17-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Alte cateva zeci de protestatari se afla, pentru a 12-a zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Ziua a 17-a de proteste. in Piata Victoriei s-au strans 200 de oameni. in fata Palatului Cotroceni s-a cerut, din nou, demisia lui Iohannis

Aproximativ 200 de persoane au protestat, joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, in cea de a saptesprezecea zi de manifestatii antiguvernamentale. Alte cateva zeci de protestatari s-au aflat, pentru a 12-a zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis. Si in tara au fost proteste, cateva zeci de persoane manifestand impotriva Guvernului la Cluj, Constanta si Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )