Libnet.ro
UNICEF

12:00

Protest pe roti fata de Guvernul Tudose, astazi, in jurul Palatului Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Protest pe roti fata de Guvernul Tudose, astazi, in jurul Palatului Parlamentului

Un protest pe roti fata de Guvernul Tudose si fata de masurile luate de acesta este anuntat in jurul Palatului Parlamentului pentru joi, de la 11. 00, ora la care si liberalii au anuntat ca vor face un lant uman la Parlament, in timp ce va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Protest pe roti fata de Guvernul Tudose, astazi, in jurul Palatului Parlamentului

Un protest pe roti fata de Guvernul Tudose si fata de masurile luate de acesta este anuntat in jurul Palatului Parlamentului pentru joi, de la 11. 00, ora la care si liberalii au anuntat ca vor face un lant uman la Parlament, in timp ce va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.

Protest pe roti fata de Guvernul Tudose, astazi, in jurul Palatului Parlamentului

Un protest pe roti fata de Guvernul Tudose si fata de masurile luate de acesta este anuntat pentru astazi in jurul Palatului Parlamentului, de la 11. 00, ora la care si liberalii au anuntat ca vor face un lant uman la Parlament, in timp ce va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.

Protest pe roti fata de Guvernul Tudose, astazi, in jurul Palatului Parlamentului

ACTUALIZARE 17:27 Purtatorul de cuvant al PNL: Ne vedem din nou in strada duminica, in Bucuresti si in toata tara Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a anuntat ca membrii de partid si simpatizantii liberali vor fi mobilizati pentru a se alatura duminica mitingurilor organizate organizatiile civice, organizatiile neguvernamentale si confederatiile sindicale impotriva legilor Justitiei, a Guvernului si a sefilor celor doua Camere ale Parlamentului. ------ Un protest pe roti fata de Guvernul Tudose si fata de masurile luate de acesta este anuntat pentru astazi in jurul Palatului Parlamentului, de la 11. 00, ora la care si liberalii au anuntat ca vor face un lant uman la Parlament, in timp ce va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.

Guvernul Tudose, in fata primei motiuni de cenzura

ACTUALIZARE 11:50 Premierul Mihai Tudose a urcat la tribuna Parlamentului si a acuzat opozitia ca a initiat un demers populist. Premierul trece in revista realizarile Guvernului in domeniile sanatatii si educatiei. *ACTUALIZARE 11:45 Parlamentarii USR au venit la dezbaterea motiunii cu banderole care simbolizeaza statul paralel *ACTUALIZARE 11:40 Ludovic Orban: Este evident ca &171;guvernarea PSDragnea &187; duce Romania spre nicaieri *ACTUALIZARE 11:28 Un numar de aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in fata Parlamentului, in Parcul Izvor *ACTUALIZARE 11:16 Senatoarea Ramona Dinu USR) citeste textul motiunii de cenzura *ACTUALIZARE 11:15 Sedinta plenurilor reunite ale Camerelor Parlamentului a inceput *ACTUALIZARE 11:14 Parlamentarii PSD parasesc sala de plen *ACTUALIZARE 11:13 Mihai Tudose: Motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca *ACTUALIZARE 11:12 Membrii Cabinetului Tudose au ajuns in plenul Parlamentului. Parlamentarii coalitiei de guvernare PSD-ALDE) nu vor participa la votul de la motiunea de cenzura. ------------- Motiunea de cenzura depusa de PNL - PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma - va fi dezbatuta in plenul Parlamentului astazi, incepand cu ora 11. De la aceeasi ora, liberalii au anuntat ca vor face un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, manifestatie la care va participa si liderul PNL, Ludovic Orban.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose in fata primei incercari de demitere. Senatoarea USR Ramona Dinu a citit motiunea de cenzura a Opozitiei, premierul Tudose raspunde

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. 54: Premierul Tudose anunta ca Guvernul va da o ordonanta dedicata salariatilor cu handicap si a celor din IT, astfel incat veniturile sa nu le scada in urma trecerii contributiilor de la angajatori la angajati. IT e un sector strategic, a declarat Tudose11. 45: Premierul Tudose citeste o lista de realizari ale guvernului, mai cu seama lansari de licitatii de infrastructura sanitara, de transporturi etc. 40: Mihai Tudose: Apreciez gestul colegilor PNL de a lasa o colega mai tanara sa citeasca textul motiunii, inseamna ca nu isi asuma motiunea------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose in fata primei incercari de demitere. Senatoarea USR Ramona Dinu a citit motiunea de cenzura a Opozitiei, premierul Tudose raspunde. Parlamentarii PSD au iesit din sala

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. -----------12:46 Kelemen Hunor: UDMR se va abtine de la vot12:36 Traian Basescu: Dl Daea tot plimba oaia prin toata tara / Va propun si viitorul premier: Siegfried Muresan12:05 Raluca Turcan: Aceasta alianta de guvernare e tinuta captiva de grupuri de interese cu comportament infractional12. 07: La finalul discursului premierului Tudose, din sala au iesit imediat Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si majoritatea parlamentarilor Puterii12:05: Mihai Tudose in Parlament: Romania are o situatie economica stabila, sustenabila. A veni cu aceste stiri false despre dezastru in Romania, dumneavoastra, prin acest demers, faceti rau tarii. 54: Premierul Tudose anunta ca Guvernul va da o ordonanta dedicata salariatilor cu handicap si a celor din IT, astfel incat veniturile sa nu le scada in urma trecerii contributiilor de la angajatori la angajati. IT e un sector strategic, a declarat Tudose11. 45: Premierul Tudose citeste o lista de realizari ale guvernului, mai cu seama lansari de licitatii de infrastructura sanitara, de transporturi etc. 40: Mihai Tudose: Apreciez gestul colegilor PNL de a lasa o colega mai tanara sa citeasca textul motiunii, inseamna ca nu isi asuma motiunea------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose a supravietuit motiunii de cenzura. Au votat pentru doar 159 de parlamentari, era nevoie de 233 pentru ca executivul sa pice

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. -----------14:17: Rezultate oficiale: 159 de voturi impotriva motiunii de cenzura, doar 3 voturi pentru si 23 de abtineri. Doar 317 parlamentari din totalul de 465 au fost prezenti la vot PSD si ALDE au parasit sala) si au fost 185 de voturi valabil exprimate. 05: Guvernul Tudose a supravietuit. Pentru motiune au votat 156 de parlamentari, era nevoie de 233 pentru ca Guvernul sa pice surse). 13:55 Votul s-a incheiat13. 12: Lista parlamentarilor a inceput cu premierul Mihai Tudose: Prezent, nu voteaza!, a anuntat chestorul sedintei. Nici ceilalti ministri, care sunt si parlamentari, nu voteaza. 11: Incepe procedura de vot. ------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose in fata primei incercari de demitere. Incepe votul la motiunea de cenzura, membrii PSD nu voteaza

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. -----------13:55 Votul s-a incheiat13. 12: Lista parlamentarilor a inceput cu premierul Mihai Tudose: Prezent, nu voteaza!, a anuntat chestorul sedintei. Nici ceilalti ministri, care sunt si parlamentari, nu voteaza. 11: Incepe procedura de vot. 12:46 Kelemen Hunor: UDMR se va abtine de la vot12:36 Traian Basescu: Dl Daea tot plimba oaia prin toata tara / Va propun si viitorul premier: Siegfried Muresan------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

UPDATE Cateva sute de oameni s-au adunat in Parcul Izvor, unde va fi format un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura

Cateva sute de oameni s-au adunat pana acum in Parcul Izvor, unde urmeaza sa se formeze un lant uman in jurul Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura 'PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma', initiata de PNL si USR, relateaza News. ro.

PNL vrea sa faca un lant uman in jurul Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura

PNL ii cheama, joi, la Parcul Izvor, pe cei nemultumiti de actuala guvernare, pentru a face un lant uman in jurul Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )