Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest, vineri seara, in Piata Victoriei, dupa ce Guvernul a anuntat adoptarea OUG care provoaca HAOS in economie

B1 B1,
Protest, vineri seara, in Piata Victoriei, dupa ce Guvernul a anuntat adoptarea OUG care provoaca HAOS in economie

Guvernul a anuntat vineri seara adoptarea controversatei Ordonante de Urgenta care impune noi taxe companiilor si mareste altele existente. Dupa anuntul venit de la Palatul Victoria, cateva zeci de persoane. continuă pe B1

VIDEO Tudor Chirila a protestat n Piata Victoriei mpotriva amnistiei si gratierii: Un jandarm care duhneste a alcool legitimeaza cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar

Tudor Chirila spune ca a fost legitimat luni seara de un jandarm care duhnea a alcool, in timp ce se afla in Piata Victoriei, impreuna cu alte cateva persoane, pe trotuar, cu un banner, pentru a protesta impotriva amnistiei si gratierii.

Noaptea, ca hotii - din nou. Guvernul ar putea adopta ordonanta pe fiscalitate vineri seara

Guvernul a planificat o noua sedinta de Guvern, vineri seara, la ora 18. 30, pe ordinea de zi a sedintei urmand sa fie inclusa cel mai probabil ordonanta de urgenta pe fiscalitate.

Apel la PROTESTE dupa masurile anuntate de ministrul Discoteca Teodorovici: Blocati cu masinile Guvernul Dancila care sustine hotia!

Masurile fiscal-bugetare anuntate de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici scot oamenii in strada. Protestatarii sunt chemati in Piata Victoriei cu masinile, astfel incat sa fie blocat Guvernul, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )