Libnet.ro
UNICEF

20:30

Protestatari la comisia Rosia Montana: Vointa strazii este ca proiectul sa fie retras

Adevărul Adevărul,
Protestatari la comisia Rosia Montana: Vointa strazii este ca proiectul sa fie retras

Aproximativ 15 persoane, unele dintre acestea mentionand ca au protestat in Piata Universitatii, au sustinut, joi, la comisia speciala pentru Rosia Montana, oprirea exploatarii, spunand ca cei care manifesteaza in strada doresc retragerea acestui proiect. continuă pe Adevărul

Protestatari audiati la comisia privind Rosia Montana: Vointa strazii e ca proiectul sa ...

Aproximativ 15 persoane, unele dintre acestea mentionand ca au protestat in Piata Universitatii, au sustinut, joi, la comisia speciala pentru Rosia Montana, oprirea exploatarii, spunand ca cei care manifesteaza in strada doresc retragerea acestui proiect, transmite Mediafax. Aceste persoane au venit in nume personal la comisia parlamentara Rosia Montana dupa ce s-au inscris pe site-ul comisiei. Nu ma astept la compasiune din partea voastra. Am venit pentru a arata un profil de protestatar.

Comisia Rosia Montana: Reprezentanti ai SRI si SIE, invitati la dezbatere saptamana ...

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana, au decis membrii Comisiei, transmite Mediafax. Citeste si Antonescu il ATACA pe Zgonea: A mers la Rosia Montana pentru voturi? Saptamana viitoare vom invita Ministerul Marilor Proiecte, SC Minvest SA, ministerul Economiei, RMCG, Institutul Geologic al Romaniei, Ministerul Finantelor, Ministerul Bugetului, Ministerul Padurilor si Apelor, .

Comisia Rosia Montana cere audierea SRI si SIE

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana, au decis membrii Comisiei. Saptamana.

Comisia Rosia Montana a pornit prost.

Pornesc de la premisa ca printre membrii Comisiei Speciale infiintate pentru avizarea proiectului Legii Rosia Montana se afla oameni de buna-credinta, care chiar doresc sa afle daca este bine sau nu ca acesta sa fie aprobat. Comisia Speciala cu nume prea lung sa-l reproduc mimeaza ca s-a pus pe treaba. A audiat cativa reprezentanti ai Guvernului, dupa care va pleca in excursie la Rosia Montana. Zic excursie, caci din programul publicat inteleg ca sase ore sunt alocate vizitarii .

Senator PNL despre Comisia Rosia Montana: Dam aparenta democratiei unor decizii luate deja ...

Senatorul PNL Cristian Bodea spune despre Comisia speciala parlamentara Rosia Montana ca incearca sa dea o aparenta de democratie unor decizii pe care ministrii le iau prin birouri si sa se prefaca a dezbate ceea ce deja, de fapt, s-a batut in cuie, transmite Mediafax. Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca se poarta un teatru al comisiilor parlamentare, o mascarada a comisiilor de specialitate. Rostul acestor comisii este sa se prefaca a dezbate .

SRI si SIE au transmis ca nu vin in Parlament, sa fie audiate de Comisia Rosia Montana

Serviciile secrete refuza sa vina in Parlament, ca sa fie audiate de Comisia speciala Rosia Montana. SRI si SIE au transmis parlamentarilor ca ei pot fi audiati, conform legii, doar de comisiile speciale.

Comisia Rosia Montana cere audierea serviciilor secrete

Reprezentanti ai serviciilor si ai presedintiei ar putea fi audiati de comisia pentru Rosia Montana. Ar putea fi audiati si reprezentantii Academiei sau cei ai ASE. Propunerea vine chiar de la.

Comisia Rosia Montana le cere celor care vor sa participe la dezbaterile de joi sa se inscrie online

Comisia speciala pentru Rosia Montana solicita celor care vor sa fie prezenti sau reprezentati la intalnirea de joi de la Parlament cu membrii Comisiei sa se inscrie pe site-ul.

Reprezentanti ai SRI si SIE, invitati saptamana viitoare la Comisia Rosia Montana

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la discutii cu membrii Comisiei parlamentare Rosia Montana.

Parlamentarii din Comisia Rosia Montana, blocati pentru scurt timp intr-un restaurant din Campeni de 1.000 de oameni care se impotrivesc proiectului: Hotii, Uniti, salvam Muntii Apuseni

Peste 1. 000 de persoane s-au strans, miercuri seara, la un restaurant din Campeni unde membrii Comisiei parlamentare au o intalnire cu opozantii proiectului de la Rosia Montana si au blocat iesirea parlamentarilor, strigand Hotii si Uniti, salvam Muntii Apuseni, in zona fiind mobilizati jandarmi, anunta corespondentul Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )